Thujorna

Bestämde oss igår för att köpa thujor från en webbutik ist. Ringde Eriksberg imorse för att säga till att dom inte behöver reservera några plantor till oss men att vi gärna fortfarande köper jorden som dom skulle leverera till oss i nästa vecka nån gång. Ägaren sa ok men frågade också om han kunde av nyfikenhet få veta varför vi hoppade plantorna. Så jag sa som det var. Han började då gorma om att vi kommer få lära oss av våra egna misstag och att det bara var skit och så avslutade han med att han hade ingen jord att sälja till oss alls!


Proffsigt..!

Så jag ringde till mark-Johan och vi skrattade gott åt dom på Eriksberg 🤣 det var ju lite komiskt, dom är väldigt speciella där så jag hade det redan lite på känn när jag slog numret dit imorse.

Men iaf, vi köper jord genom Johan ist, 15 kubik ist för 9.6 kubik som vi skulle fått av Eriksberg och till samma pris! Win win!!


£

Vi köpte alla våra thujor på nätet. Inga problem. Vi hade flera som dog, men fick nya på garanti. Sen har vi leråker att plantera i så det mesta dör...därför vi valde thuja, de är så starka.

Svar: Låter toppen!
Therese Öjebo

Carro

Jo, konstiga minst sagt...😳 Väljer Bilbäcks all dar i veckan trots att de är dyrare. Helskumma på Eriksberg! Om de ville ha bra reklam skulle de ha matchat priset för att få er att fortsätta handla där.

Svar: Håller med dig på alla punkter!
Therese Öjebo

Marie

Vi beställde också thujor (smaragd) på nätet, dom växer och frodas så fint :) En som dött, än så länge ;) och då köpte vi bara en ny på plantagen.

Svar: Det låter som musik i mina öron! Tackar!
Therese Öjebo

Marie

Vi beställde också thujor (smaragd) på nätet, dom växer och frodas så fint :) En som dött, än så länge ;) och då köpte vi bara en ny på plantagen.

Anonym

Vad betalar ni per tuja? Var beställer ni ifrån? Går
Också i tankar om just sådan häck nämligen ☺

Svar: 70kr per tuja (80 cm höga) vi beställde 180 Tujor till 60 meter. Thujaplantor.se beställde vi ifrån
Therese Öjebo

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress