Min kära lilla Axel

Feber hela dagen, termometern har som högst visat 38.3 grader men det kan inte stämma? Han har pendlat mellan att frysa och svettas och på eftermiddagen så sov han en timme. När han vaknade av mardrömmar så yrade han som en tok. Gick omkring som en osalig ande och flyttade på saker i köket. Tog blöjan som jag precis tagit av Gustav och gick mot soporna, men stannade sen upp och såg alldeles ängslig ut och viskade till mig "var ska jag göra av den här???"

Han var ljud och ljuskänslig och tyckte att Hedvig pratade superfort, att allt bara snurrade och att han själv hade vuxit och blivit jättestor.. Stackarn!

Han har haft noll aptit under dagen men jag har fått i honom lite saft iaf och nu under kvällen åt han lite pomme.

Nu delar vi filt och kollar på Bonde söker fru. Han mår lite bättre efter Alvedon, hade tänkt låta bli alvedon och låta febern rida ut sig själv men han hade sån huvudvärk för en timma sedan och då var det inget snack tycker jag.

Eldkorgen

Första gången jag tänder den 😍 Macke tände den en gång i somras när jag inte var hemma men då rök det så dant om veden som nog inte var tillräckligt torr så han fick släcka med trädgårdsslangen.

Den har brunnit i två timmar nu. Går ut och matar den med lite kartong och nån vedklabbe lite då och då

Det doftar så himla gott med!!

Tuttis och Axel

Gustav har börjat å kallas för Tuttis, vet inte var jag fått det ifrån, nåt jag säger ofta bara.

Mamma och Igge har varit här med leverans av Mc Donalds till lunch.

Snart kommer Carin och Bosse och lämnar min bil som varit på service