Sally du är ju underbar!!!

Måste bara lägga ut det här inlägget som jag hittade på min kusins blogg, stämmer så jäkla väl! Vet många bloggare som stämmer in på att dom försöker efterlikna fjortislooken, känner ni igen er eller någon???


Guiden till den perfekta fjortislooken, på Internet!

Bilder;


Steg 1;

Det första du måste se till är att du antingen tar bilderna med din webcam eller i en spegel.Steg 2, variant 1;
Du tar bilden uppifrån (passar webcam framförallt)Variant 2;
Du tar bilden rakt framifrån. (helst i spegel)Steg 3, poser;
1. TänkarN^ (glöm inte munnen!) Du ska helst ta bilden när du bär en Svea-mössa.
 


2. "Ögonblicksbilden" Det ska se ut som om du absolut inte var beredd på att bli fotad. Glöm inte munnen!3. "Bilden-som-ger-mig-långt-hår-bilden!" Ta bilden i profil. Titta mot kameran men håll huvudet högt. Dra bak håret så att det ser längre ut.


Självklarheter;
Se alltid till att vara sminkad! Du bör ha vita läppar, tjocka lager mascara, och blont hår. Gärna hemmablekt med en kort, mörk utväxt. Extensions i en annan nyans på håret är också ett plus! Kom ihåg att ha djup urringning, gärna ett långt linne över ett par svarta leggings. Vita converse eller några andra vanliga gympaskor. Mjukisbyxor går alltid bra, gärna lånade av någon annan med hål på valfritt läge.
Slit tipsen med hälsan. Lycka till!

Josse!
Josse kom hem till Norrköping igår och ska vara kvar tills på lördag iaf hoppas jag... Så nu har jag bestämt att hon ska ta en fika med mig när jag slutar jobba vare sig hon har tid eller ej... hahaha

JOSEPHINE JAG HAR SAKNAT DIG!!!!!!!!!!!!!!

Josse till vänster & Klara till höger
Hej hå hej hå
Tillbaka på jobbet igen efter 3 dagars ledighet, kändes nästan som man var långledig... Längtar massor till nästa helg då min syster Madde kommer hem och vi ska svänga våra lurviga (är det så man säger??) Hon har ju inte träffat Axel heller på flera månader och hon kommer nog bli chackad av hur stor han är nu och framförallt av hur mycket han pratar! Min Prins!!!

Så Madde om du läser det här så längtar jag massor efter dig!!!! Jag ska göra jättemysigt i gästrummet tills du kommer!!!!