Axels idoler
Det är Jocke och Jonna Lundell! Därför tog jag tillfället i akt förra veckan när Jonna publicerade saker hon sålde på en köp och sälj sidan på fb. 

Jag mailade henne och bestämde träff hemma hos dom dagen därpå. 
Tror ni Axel blev eld och lågor?!!!😉
Han kunde inte sova då natten innan och var alldeles uppspelt när vi var på väg dit. Han hade med sig Anton från sin klass också.

Så vi var inne hos dom en kort stund och plockade på oss lite godis som vi köpte och sen fick Axel ta en selfie med Jonna, himla snällt av henne!
(null)


Jul 🎅🏼🌲
Julafton hos oss 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Axel och jag var privatchaufför åt jultomten 🎁

Igår, juldagen så åkte vi en sväng till pappa/barnens morfar. Sen tog vi färjan över Bråviken hem till mamma. Där lämnade vi sedan barnen för övernattning och gick hem till Frida och Jimmy. 

Vi spelade Fia med knuff/hutt och varje gång man blev knuffad skulle man dricka en shot med Jägermeister. Jag blev knuffad 17 ggr...🙈 Men det var bara 10 ml i varje shot (alltså 1 cl.) 
(null)

Macke och jag sov kvar och fick sovmorgon till 10:30. Klädde oss och traskade tillbaka hem till mamma och barnen. Åkte sen hem och lämnade av packning och bytte kläder innan vi åkte till Lindö för middag hos Mackes föräldrar kl.14

Så äntligen fick vi till lite barnfri tid tillsammans men vi är ju inte direkt utvilade...😅 Men det var det värt!
22:00
Och alla klappar inslagna och klara! Rekord för oss tror jag. Vi brukar annars börja ännu senare och inte vara klara förrens efter midnatt om jag minns rätt 😅
(null)

Men en annan tradition som jag tydligen följer fortfarande är att glömma att köpa en del saker... I år har jag glömt tryffelsalami och nylonstrumpbyxor. Men det gör ju ingenting, gillar att ta en extra liten sväng på julafton ❤️