Härliga helg!!!
Jag vaknade pigg och glad nu kl.6 på morgonen, har druckit en kopp kaffe och tagit en snus. På förmiddagen idag ska Kleo och jag åka till Carina och Micke och hälsa på ♥️♥️♥️ Ska bli så kul att se Kleo leka med de andra hundarna och att träffa sin mamma igen. Och nån som kommer bli extra glad är uppfödarnas Basset Anna-Lisa!! Hon äääälskar valpar! Hon är bara 10 månader gammal själv.

Carina ska också hjälpa mig att klippa Kleo lite. Han börjar få så lång päls framför ögonen att man knappt ser dom längre. Jag törs inte klippa själv ännu då han inte är van och kommer försöka springa iväg, hur ska man kunna hantera en sax och en valp själv samtidigt???

Två ggr har vi varit ute under natten jag och Kleo. Eller rättare sagt, han är ute medan jag står barfota med bara jackan på mig i dörröppningen. Båda gångerna har han bajsat och sedan vänt sig om och mumsat i sig bajset 😱 Såå äckligt! Och eftersom jag inte hade några skor på mig så kunde jag inte springa ut snabbt och hindra honom heller. Jag försökte "neja" men det struntade han totalt i! Han fick en sån där dentastick efteråt iaf. 

Koprofagi heter det visst när hundar äter sin egen avföring. Jag har läst på lite om det under morgonen och man kan tydligen ge ananas så ska hunden sluta med detta beteende, kanske.. Värt ett försök iaf. Men jag ska rådfråga Carina först för hon kan allt verkligen!