Tisdag
Hedvig lämnad på dagis och jag är på spårvagnen på väg hem. Ska in på Coop också och köpa mig lite frukost/brunch. 

Idag skulle Hedvig promt ha på sig armbandet som storebror gjort till dagis.


Fick till en så lyckad bild medan vi väntade på spårvagnen för en stund sedan, haha:

Här springer loppan mot sitt dagis glad i hågen

Bara imorgon och på fredag kvar sen slutar Hedvig på sitt nuvarande dagis och börjar nästa vecka på inskolning på sitt nya i Svärtinge, Tingsbrötens förskola :)
Nya datum
Pratade med byggledaren idag och fick datum för besiktning av huset. Kontrollbesiktning 13 nov och slutbesiktning 26 november :) Det är ju rätt snart! 

Klickade hem en till bilbarnstol idag, en Maxi Cosi Mobi, en sån som vi redan har. Men vi behöver ju en i min bil också. Den är här om några dagar och det hoppas jag att bilen är också.Inte så kul.
Det är verkligen ingen bra period vi har nu Axel och jag. Vi hade bokat en myskväll med lite film. Men efter att jag gjort iordning en frukttallrik och ladda fram film så blir Axel trotsig och gnällig då han hellre vill spela på sin surfplatta. Motvilligt lägger han sen ifrån sig plattan men gnäller fortfarande när filmen börjar om att han hellre ville spela detta spel som han nyss tagit hem. Då fick jag nog och skickade honom direkt i säng ist. Han blev lite paff och sedan lite ledsen och martyr ist. Men jag stod på mig och önskade honom en god nattsömn. Nu kommer jag ha dåligt samvete resten av kvällen! Så himla tråkigt att våran vecka tillsammans ska sluta såhär. 
Sån har han varit ett tag nu Axel, gnällig och framförallt otacksam, trotsig och faktiskt uppkäftig. Jag hoppas verkligen att det bara är en period och att den snart är över!