Solstickan
Brandsläckare och brandfilt behöver vi köpa! Jag vill ha den vita släckaren från Solstickan! Fin va?!!Min fina trollslända
Kattjäkeln hade ner min fina ljuslykta från bloomingville i golvet idag så den gick i tusen bitar! Jag köpte den när vi var i Malmö i april och har sparat den nedpackad i sin kartong tills flytten nu. Hann tända den två ggr bara. Den hade en trollslända på insidan av lyktan som lyste igenom när man tände ett värmeljus och satte i. 

Som tröst så klickade jag hem en precis likadan och lade till en med en fjäril inuti också.


  
Mumsfilibabba!
Alltså mums mums mums! Vi köpte den här pastan på Ica Maxi idag. Innehåller Karl-Johansvamp. 

Sen köper man till den här tryffelsåsen:

1 paket tryffelsås passar bra med två paket pasta och vi var 3 som åt och blev proppmätta! Ett paket pasta kostar 25kr och tryffelsåsen detsamma (nä jag får inget för att göra denna reklam!! Haha) sen strör man bara lite riven parmesan över, vi hade en spenatsallad med mozzarella ost till också. Så gott!!! Och det tar mindre än 5 minuter att lagat! 75kr liksom, 25kr/person... (Kanske 100kr då med salladen till.) perfekt!


I skrivande stund så är Muutoknopparna på väg upp! Vi handlade såklart fel plugg idag (fast det är faktiskt säljarens fel!) så Markus fick ta en extra sväng dit nu ikväll. Blir riktigt bra tror jag!