2012-06-18 @ 11:03:32

Usch

Nu sitter jag i väntrummet hos Tandläkaren :( tycker det är så förödmjukande att gå till tandläkaren på nåt sätt. Att öppna munnen och låta nån syna alla tänder!
-Jaha här var det tandsten och du röker också ser jag..
Så brukar det låta. Jaja man blir ju ren och fräsch iaf.


2012-06-17 @ 01:25:00

Tillägg

Det var ju inte svårt att bli av med den cykeln kan jag säga ;)


2012-06-17 @ 01:24:23

OMG

Jag la ut min cykel på blocket idag. Den har stått i förrådet sen jag fick den för 6 år sedan och jag har kanske cyklat på den 3-4 ggr sedan dess.. Iaf 5 minuter efter att annonsen kom upp så har det ringt oavbrutet (!) och då menar jag 25-35 samtal i timmen för att inte prata om alla sms o mail jag har fått... Här kommer några bilder på hur det sett ut ikväll....:


2012-06-14 @ 14:21:23

Mums!!

Den här var riktigt god!! Ger dig energi (som redbull) och sätter igång förbränningen! :)


2012-06-12 @ 21:50:01

Snart 31

Redan kväll! Dagarna går fort nu! Och inte en droppe regn på hela dagen, det finns hopp för den här sommaren :)
Idag har axel och jag varit i Söderköping hela dagen nästan. Blev bjudna på lunch, jordgubbar med mjölk och middag :) apropå Söderköping så måste vi till smultronstället och Bondens snart. Ingen riktig sommar utan att ha varit där!!
På lördag har jag planerat en liten överraskning för Markus och mig :) avslöjar på lördag vad för man vet aldrig om Markus kanske läser här?

Imorgon fyller år, 31. Blir litet kalas med tårta imorgon kväll med svärföräldrarna och Mamma med man och lillebror men först ska jag jobba dag.
Ni måste lämna kommentar och gratta imorgon! Glöm inte det ;)


2012-06-10 @ 22:53:34

P

Peugeot heter det visst..


2012-06-10 @ 22:52:18

Förresten

Det blev inget bilköp idag, bilen hade lite småskavanker som inte nämndes i annonsen tyvärr så det var ju slöseri med tid och bensin att fara dit men jag fick ju en dag i Stavsjö iaf som sagt och det kan det ju varit värt!

Så nu får vi leta vidare efter bil. Den vi skulle köpt idag var av modell Peugeut combi 407 SW. Nu är vi lite inne på Mazda (inte för att jag har så mycket att säga till om) men vi får se vad det blir för nåt..


2012-06-10 @ 22:47:19

Söndag!

Tudiluuu och god kväll!
Vi ligger hemma i sängen och kollar på EM match Irland-Kroatien.. Måttligt intressant.. Imorgon är det Sverige match och jag min stackare jobbar kväll :( fast ingen fara egentligen då brukaren jag jobbar hos imorgon är sport galning så vi ska ju se matchen :)

Imorse gick jag av efter ett dygnspass, helt groggy då det blev vaken natt i natt när man egentligen ska sova (om det går). Jag skulle ju följt med Macke till Huddinge och köpt ny bil och sen köra den andra bilen hem därifrån men då jag såg dubbelt och var vingelkantig så bestämde vi att Macke skulle ta med sin pappa ist, fy jag hade säkert somnat bakom ratten efter några mil... Men det blev ju mysigt för dom som fick en far och son dag och jag fick en far och dotter dag då de släppte av mig på väg uppåt hos pappa i Stavsjö :)
Ellinor (lillasyster) och jag låg i soffan i Stavsjö och kollade på Top Model Australia och slöade och sen bakade hon rabarberpaj och jag blev bjuden på kaffe :) ganska bra väder där ute också ända tills det var dags att åka hem då det började spöregna, åska och blixtra.
Den här helgen var också min sista jobbhelg på 5 veckor framöver, 3 helger ledigt framöver och sen 2 veckors semester på det :))
Första semester veckan åker Macke och jag till Skiathos Grekland, min favorit Ö- har varit där 2 ggr tidigare. Grekland är nog favoriten i Europa också. Macke har aldrig varit i Grekland så det ska bli kul att se vad han tycker. Fast jag är övertygad om att han kommer att älska det! Mamma Mia filmen är förresten inspelad på Skiathos (många bitar av den iaf)
Avslutar med en bild på pappa som liten, vi är sjukt lika om man kollar på bilder när jag var liten! Både axel och jag har pappas ögonform


2012-06-07 @ 19:48:33

Bloggsvacka!!

Och det är tydligen inte bara jag som har... Flera av "mina" bloggar har inte uppdaterats på veckor nu :(
Mammas och Kusins Är 2 av dom jag brukar kika in på dagligen så nu får dom ta sig i kragen och skriva lite! Näe det behöver dom inte alls förresten för jag har ju ingen rätt att kräva/tycka det när jag själv är så passiv här inne..!

Bjuder på en bild från igår då vi firade nationaldagen med en båttur i Arkösunds skärgård :)


2012-06-05 @ 14:43:59

Åhhhh

Jäkla app.. Bilderna kom i oordning nedan...


2012-06-05 @ 14:42:33

DH

Ikväll sänds det allra sista programmet av Desperate Housewife! Sorgligt!!! 8 år har jag följt det slaviskt!
Vi ska ha DH fest ikväll :-) Anna och jag har skapat ett evenemang på fb och bjudit in lite tjejer. Så det blir välkomstdrink, blåmusslor, snittar, champagne och avskedstal :) och så ska vi se sista delen såklart...
Just nu är Ida här och vi ska börja fixa iordning oss lite snart för att sen åka och plocka upp Anna vid hennes jobb och sen dra och handla och fixa :)


RSS 2.0