2011-06-28 @ 14:36:26

SMS-inlägg

img_6807 (MMS)


2011-06-24 @ 22:55:57

Glad Midsommar!!!!!

Glöm inte att plocka 7 olika sorters blommor att lägga under kudden innan ni somnar så kommer ni att drömma om er framtida man/fru :)
Markus- I see you in my dreams!!

2011-06-22 @ 00:09:22

Ligger vaken i soffan.. Har varit sjukt tr...

img_6807 (MMS)

Ligger vaken i soffan.. Har varit sjukt trött i flera dagar nu! Känner mig inte tillräckligt utvilad hur mycket jag än sover. Men det brukar väl vara så att ju mer man sover desto mer trött blir man.. Har rultat omkring i min onepiece sen jag fick den, undrar om det är den som gör en så trött- den är ju så jädra mysig!!  Imorgon blir en lite roligare dag iaf , Lisa kommer från Sthlm ett par dagar och Alec kommer hem från semestern i Italien :) vi ska till Indra på AW :)) jag har inte visat allt jag köpte på Nordik utförsäljningen va? Gud vad jag fyndade! Nu är lägenheten komplett! Dom här lyktorna tex, ääälskar dom!!!


2011-06-21 @ 01:38:08

Fasen att jag aldrig lär mig- ligger klarv...

Fasen att jag aldrig lär mig- ligger klarvaken i soffan framför tv:n fortfarande.. Koffein säger jag bara... Ni som har iPhone bara måste ladda hem en app som heter hey tell! Det är som en komradio och den är sjukt rolig!! Mina vänner och jag anropar varandra hela dagarna. Mitt alias är örnen :) Lisa är falken och Madde är ugglan osv. Örnen till falken kom.. Haha ladda hem!! Nahä jag sätter väl på en film då och försöker somna till den, sov gott


2011-06-20 @ 23:50:14

Måndag..

Jäklar vad kul vi hade på min 30 årsfest i Lördags!! Lite sorgligt att den är över men ganska skönt på sett och vis för nu kan jag äntligen slappna av.. Allt gick som planerat och bättre :) Massa roliga lekar som Irländsk julafton och Luftgitarr-tävling med flera..
Fick så mycket fina presenter så att det är inte klokt! En present kommer jag att få veta vad det är för nåt först den 1:a augusti- en resa på 2 nätter nånstans :) Spännande

Just nu ligger jag och myser i min nya onepiece som jag också fick i present från mina underbara vänner i lördags, drack dessutom en Latte-Macciato (fick en kaffemaskin också) nyss så särskilt trött är jag inte, men det gör inget för då kan jag se sista avsnittet av Desperate Housewives medans alla andra sover :)

Lägger upp några bilder från o lördags:
2011-06-15 @ 15:35:56

Long time...

no see...
Heeeeje alla mina tusen läsare ;) Nu var det ett tag sen jag sist skrev nåt härinne. Jaa vad har hänt sen dess då? Jo jag har fyllt 30 år! I förrgår :) Känns helt ok faktiskt, 30 är ju det nya 20!! (jo så är det visst!!)

På lördag har jag födelsedagsfest och jag längtar nåt enormt!! Anna- en av mina bästa vänner och barndomskamrat har hjälpt mig med allt bestyr och planerande mm men vi har ganska mycket kvar.. Hoppas jag ser slutet i tunneln snart. Mest nervösa är vi för vädret eftersom att vi ska vara utomhus, vi följer vädret slaviskt!! Vi har önskat fint väder på lördag kl 22:22 i flera kvällar i sträck (jag har även ringt runt och fått andra att önska samma sak) och jag har kastat en slant i en önskebrunn och önskat detsamma så nu tror jag att det är lugnt ;)

Markus min KÄRA sambo ska iväg med en kompis och göra nåt hemligt efter jobbet senare idag- misstänker och tror att det har nåt att göra med lördag :) Jäklar vad nyfiken man blir!!!! Ganska många som tisslar och tasslar omkring mig nu och det är det bästa som jag vet!

Lördagen kommer att bli super-duper rolig, vi har planerat in alla möjliga tävlingar och lekar, köpt fina priser mm. Ikväll/eftermiddag måste jag ta tag i att baka cupcakes inför lördag, har skjutit upp det hela dagen, 70 stycken ska göras.. gahhhhh
Sen ska det göras smörgåstårtor och annat senare i veckan.

Imorgon är det min brors studentdag och dessutom så kommer min syrra Madde hem som sen fyller år på Fredag så det är ganska fullt upp den här veckan, känner mig lite småstressad inför allt men samtidigt så kommer jag nog att sakna den stressen när allt är klart och över!

Anna-Min kära barndomskamrat och högrahand inför lördag & jag:


RSS 2.0