Influensa?

Vad är jag för sjuk? Sen förra fredagen har jag mått dåligt, 9 dygn. Huvudet värker, jag är helt kraftlös, tjock i skallen eller vad man ska säga, känner mig instängd och det tjuter lite i öronen konstant och ekar när jag pratar.

Igår sov jag 2 timmar mitt på dagen men det hjälpte inte ett smack. Inatt har jag sovit sådär, vaknade med samma huvudvärk som tidigare.

Så nu har jag tagit en Treo, vilket man inte ska göra när man ammar så Gustav får ersättning till nästa måltid.

Jag står snart inte ut längre! Ge mig min energi tillbaka!

Idag har vi bett om lite semi-barnvakt, Carin och Bosse ska komma hit och ta hand om barnbarnen (alltså Hedvig och Gustav) medans jag och Macke ska städa och fixa lite. Det är ju som jag sagt tidigare nästan omöjligt annars då en utav oss måste underhålla ett varsitt barn och då blir det ingenting gjort.

Om jag vilar nu nån timma så hoppas jag att treon verkar på nåt magiskt vis så att jag iaf känner mig halvmänsklig igen

Sommarförkylning

Nu har jag sedan en vecka tillbaka varit ordentligt förkyld, även haft feber.

Det började med ont i halsen och huvudvärk. Nu är det lite bättre men jag har fått en förskräcklig slemhosta och har ingen energi överhuvudtaget!

Ute spöregnar det, vilket är bra för gräsmattan. Inne är det stökigt och rått (har flera fönster och dörrar öppna trots vädret. Jag ska nog kanske ta mig ett varmt bad.

Härligt dygn!

Vi har haft det så mysigt och härligt! Ätit och druckit gott (fryst pizza haha) fiskat, sparkat tillbaks en stackars abborre i sjön (han lossna från kroken och låg och hoppa på bryggan och vi fick panik!) badat, bastat, varit ute på roddtur.

Kl.01 inatt gick vi och la oss och 06 var jag tvungen att gå upp och pumpa ut bröstmjölk från superspända tuttar!

Nu är jag hemma igen sedan några timmar och måste säga att jag mår oförskämt bra trots alkoholintag och få timmars nattsömn.

Här kommer lite bilder från dygnet: