M Å N D A G
Varit på Erlaskolan och kollat runt lite idag, vi funderar ju på att flytta Axel dit istället. Ska dit en sväng imorgon igen och då ska även Axel få följa med och titta lite :) Hedvig var inte så glad under vistelse där och jag missade nog hälften av vad koordinatorn sa. Fick sätta mig och amma mitt i alltihopa. Men efter det gick det bättre :) 
Nu sitter jag och intar lunch medans Hedvig undersöker babygymmet :)


S Ö N D A G
Hittills idag har jag varit på Kolmårdens Djurpark och köpt årskort till hela familjen för 2014, köpte ett i present till Mackes systerson som fyller år om 2 veckor :) Efter det blev det Maxi, Bauhaus, City. Lämnat tillbaks en tröja och köpt ett par skor :) Sen hem och fixa lunch och städa. Hade tänkt att vi skulle åka och storhandla idag men tror vi skjuter fram det en dag eller två..
Timmarna springer iväg så snabbt och dagarna går alldeles för fort. Planer för kvällen är ost och kex framför några avsnitt av "Game of Thrones". Vi har tänkt att börja kolla vid kl.20 så att man hinner med ett par avsnitt innan läggdags men så har vi tänkt många ggr förut och hittills har vi nog inte varit "i tid". Axel ska vara i säng inför natten vid 19:30 och innan dess ska vi laga middag (gå till Coop och handla inför middan), äta middag, ha ensamtid en stund bara Axel och jag. Låter nog kanske inte som så många punkter men tro mig- om jag inte sätter igång nu 3 timmar innan så hinner vi aldrig till 19:30, äsch det är nog redan för sent nu. Behöver nog 4 timmar. Kom på att Axel behöver duscha innan läggdags också... Tänk om det fanns 26 timmar per dygn, det borde införas!