TO R S D A G
Bakade en marängtårta under kvällen från ett recept som jag fick av en kollega för några veckor sedan. La till lite limesaft och limeskal i grädden som man vispar och har ovanpå. Den blev god men inte riktigt lika seg och god som den min kollega gjorde och bjöd på på jobbet. Men övning ger färdighet och jag ska nog få till den sådär galet god som hennes blev vartefter :)


Hedvig har varit gnällig och klängig i stort sett hela dagen och dessutom sovit flera timmar i rad 3 gånger under dagen. Nu under kvällen var hon varm och tempen visade på 38.2
Gav alvedonsup (supp?) och nån timme senare var tempen nere på 37.7
Det är ju en reaktion på vaccinationen hon fick igår. Hoppas hon är bättre tills imorgon då vi ska åka till Askersund och bo i stuga tillsammans med Madde och hennes familj. 
Hon har haft superdålig aptit idag också och slagit bort skeden varje gång jag försökt mata henne! Men hon har fått i sig mycket vatten och dessutom lite hemmagjord isglass :)

Godnatt!
Elodie Details
Elodie har nu släppt en liten sneak peak på höstens nya åkpåse. Den här måste jag ha! Mössan också!Hi Honey!
Imorse mixade jag honungsmelon och vatten och frös in i dom här formarna som H fick i födelsedagspresent av sin gudmor Anna. Så efter lunchen blev det isglass :) Perfekt i värmen!