Torsdag
Lite fix och trix idag, inköp av dom sista sakerna innan resan till Mallorca imorgon. Kl.05:20 går taxin till Kungsängens flygplats och 7:15 lyfter vi :) 

Axel fick frillan fixad idag också, han fick lite svart färgspray också och han var mycket nöjd!

Innan:

Efter:
Nåt annat mindre roligt är att jag (eller det var faktiskt Markus) upptäckte en knöl i bröstet igår kväll. En hård, rund knöl i storlek av en större ärta. 
Blev skräckslagen! Varje gång jag kände på den så fick jag panik och bara slängde ut armarna rakt ut i luften med spretande fingrar och ville bara skrika högt och kräkas!!! 

Ringde VC vid 8:30 imorse och en röst talade om att jag skulle bli uppringd vid 13:10 på eftermiddagen. När VC sen ringer så får jag veta att jag ska vända mig till bröstkliniken på US i Linköping men att deras telefontid bara är öppen till 12 om dagarna... Och imorgon så åker vi ju innan dom öppnar och landar sedan bara en kvart innan telefontiden är slut... Ska be min syster eller kusin ringa åt mig och boka en tid! Usch! Ska försöka koppla bort det under semestern men det blir såklart lättare sagt än gjort! Åh jag mår såååå illa bara jag tänker på det! 

Ni kan väl hålla en tumme åt mig om ni kommer ihåg det.
Weddingday
Sagolikt bröllop igår! Hade så kul och vissa gånger under middagen så skrattade jag så jag fick ont i både kindben och mage!

Jensa och hans flickvän hade rummet bredvid oss på hotellet, vi kunde gå in och ut till varandra genom balkongerna.

Vi checkade in och tog sedan en varsin öl innan vi började fixa till oss.Bröllopsfesten hölls på Dalarö Skans, en ö ute i Sthlms skärgård. Otroligt vackert där! Jag önskar jag hade tagit flera bilder!
Bordet jag satt vid hette "Norrköping" jag satt i samma bord som En Sofia som tidigare bott i i Norrköping. Vi fann varandra och hade så himla kul!Utklädnad fanns för dom som ville ta en bild med polaroidkamera. Så klistrade man in bilden i ett album sen med en hälsning till brudparet


Idag är man inte så kartig direkt.. Men det var det värt!! Nu blir det hamburgare och film!Måndag
Middag på Butlers med Lisa och hemnes syster Fia igår. Vitt vin och en kaffe Carlsson blev det också och iomed det så blev det även några cigaretter 🙈 Men vi säger såhär då, att samtidigt som intag med alkoholhaltig dryck så kan det väl få vara ok..?! 

Imorgon är det bröllop för Mattias och Li. Macke är bestman så han åker upp redan idag och ska tillbringa kvällen tillsammans med brudgummen. Jag är hemma med barnen tills imorgon då jag blir hämtad vid 10 och far uppåt jag med. Bröllopet är i Stockholm nånstans ute i skärgården, Dalarö kyrka. Sen är bröllopsfesten ute på nån ö i Dalarö. Vi har bokat hotell Bellevue och lyxade till det med ett rum med havsutsikt. Jag längtar redan efter hotellfrukosten som är det bästa med vistelsen på hotell enligt mig! 

Ikväll tänkte jag försöka få Hedvig att somna tidigt så att Axel och jag kan mysa till för oss själva framför nån bra film med massa godis och läsk! 

Måste upp till stan och köpa mig en hårblås då min lagt av helt och hållet och så behöver jag en ny mascara dessutom.