UL
Imorgon kl.10:30 har vi vårat andra ultraljud. Så om ca 12 timmar vet vi lite mera om vem han/hon är där inne :) Nu känner jag rörelser flera ggr per dag, känns som om det tränas på kullerbyttor. Nu dröjer det nog inte länge förrens man även kan känna dom utifrån. 

Nä nu ska jag sova!
Måndag
En tur till Ikea blev det idag, köpte förvaringslådor i plast så man kan packa upp lite av allt på vinden. Köpte lite annat smått och gott också. Såg några schäslonger och blev lite sugen på att ha nåt sånt i mysdelen på entréplan, ska fundera vidare.

Åkte till lägenheten för allra sista gången för att hämta nyckeln som städarna lämnat i brevinkastet efter sig. Fick en otrevlig överraskning när jag fick se att det fortfarande stod kvar saker i vardagsrummet i ett hörn, förstår inte hur Macke kunde ha missat det? Fick in alltihop i bagageutrymmet på Seaten som tur var! 

Under kvällen har vi packat upp några kartonger till, dock kom jag helt av mig när jag upptäckte att mitt nya munstycke till dammsugaren var borta! Jag har tänkt köpa mig ett i flera flera år och häromveckan gick jag äntligen in på Nilfisk och köpte ett. Det är ett sånt där med en rund borste på som man kan damma med, just den här är extra bra för man kan vika till den så att man kan använda den på andra vis också. Nu använde jag den för första gången igår och idag är den borta! Jag letade i säkert en halvtimma, tror att Hedvig har fått fatt på den och då kan den befinna sig var som helst i huset nu! Nånstans bland allt detta:

Den kommer väl fram så småningom. Inatt ska Axel sova i sitt nya rum och sin nya säng för första gången. Jag har lovat honom att sova där inatt också. 

Godnatt 
Måndag och lillebrors födelsedag ❤️
Hedvig och jag myser under en varsin filt och kollar på filmen "Home" för 3:e gången på ett dygn. Hon får aldrig nog av den, det är som med Axels älsklingsfilm "Bolt" när han var mindre, den måste jag ha sett 200 ggr.

Det har visst snöat inatt, det ligger ett fint men tunt snötäcke över tomten :) 

Idag har jag lite administrativa saker att ta tag i. Behöver få tag i en rörmokare som kan installera badkaret (just nu står det i en kartong på terassen) sen måste jag ringa upp Myresjöhus och fråga angående en faktura som kom häromdagen, den var på kakel för 48.000kr, våran faktura för kakel är redan betald och summan känner jag inte alls igen, misstänker starkt att det är grannens och att MH har blandat ihop det. Sen ska jag ringa till Kreditivet i Piteå och be dom betala in den sista fakturan till Landhs El. Jag ska ringa till Boxer och avbeställa det tv-paket jag beställde förra veckan, har fått ett sånt supererbjudande från en granne här i Svärtinge som jobbar med ViaSat. Sen måste jag ringa till "Steffes luft och ventilation" (eller nåt sånt) och boka tid för ombesiktning av frånluftvärmepumpen. Behöver kolla barnvakt tills imorgon också då vi har ultraljud på förmiddagen :) Kanske packa upp en kartong eller två. Skulle behöva åka till Ikea och köpa plastboxar som man kan förvara saker i på vinden. 

Halv 3 ska jag vara i Lindö och äta mat, ska hämta Axel innan dess och sen åka till lägenheten och hämta nyckeln från städarna och sen lämna tillbaka alla nycklar på Heimstaden.

Idag skulle lillebror Elias ha fyllt 23 år ❤️