Vabruari
Ja imorrn startar Vabruari-månaden och Macke får ta premiären på denna månad med vab för Hedvig. 
(null)

Rätt motvilligt ska tilläggas. Men jag kan inte bara vara den som vabbar även om vi förlorar mest pengar på att han är hemma...

Jag prenumererar ju på Din Trädgård och nu börjar tidningen bli bra igen, alltså nu blickar dom äntligen framåt mot vår och sommar, precis som mig.
(null)

Jag sover med Hedvig inatt. Man skulle ju kunna räkna nätterna jag sover i egen säng på en månad på en hand. Men det är ingen som tvingar mig! Jag vill vara nära dom när dom inte är friska! 
Flinga
4:45 imorse gick jag upp för att kolla till Flinga. Då levde hon fortfarande och hade kissat och bajsat i kartongen men liggandes ner på sidan fortfarande. 

Väckte Macke och kollade om han hade möjlighet att ta henne till veterinären vid 8 när dom öppnar. Men han hade en workshop att hålla i på jobbet så han hade ingen möjlighet. Då messade jag lite desperat till svärföräldrarna men dom sov ju såklart så dags. Visste inte vad jag skulle ta mig till?! Kände att jag låter henne inte ligga här döendes i en kartong tills jag kommer hem vid 16-snåret!! 

Så jag ringde tillslut till jobbet och anmälde Hedvig till vab. Tänkte att hon får följa med till veterinären och så är hon ju väldigt förkyld och hostig (fast hon hade kunnat gå till förskolan.) 

Så planen var att hänga på låset utanför evidensia vid 8 men Flinga hann somna in innan dess 😥 

Hedvig har suttit och klappat henne och sjungit för henne under morgonen, tillomed burit henne. Hon har varit ledsen men vi har haft bra prat om det.

Nu har jag dåligt samvete för att jag inte jobbar idag, men jag hade ju inget val! Har ringt chefen för jag vill ändå lätta på hjärtat och bekänna men hon är upptagen i utvecklingssamtal. Hoppas hon ringer tillbaka senare! 

Ja Pelle får bli en ensamvarg helt enkelt, ingen mera kanin nu! 

Nästa höst efter en sommar ute så får han flytta in till oss! Så man har mera koll på honom. Honom har vi haft i snart 1 år och skulle han gå samma väg till mötes som flinga så skulle jag bli väldigt ledsen. Kanske låter hemskt att jag inte är lika ledsen för Flinga. Men hon har bara varit här några veckor och även om man månar om henne och tycker om henne så hann vi inte få nån relation ännu. Men jag är ändå sorgsen för hennes skull! Lilla livet! ❤️
Nää
Jag önskar jag hade mod och kunskap för att kunna vrida nacken på stackars kaninen! 

Har tagit hennes puls några ggr och nu är den väldigt svag och slår under 50 slag/minut. Hon är död inom ett par timmar! 

Men hon är lugn och ligger stilla i sin kartong. Verkar inte lida. Alltså hon är ju knappt vid medvetande.. hade hon skrikit eller sprattlat så hade jag letat upp en nattöppen veterinärstation direkt! 

Ja, godnatt då. Ingen bra vecka hittills...!