M Å N D A G

Tillbaka till vardagen efter en veckas semester tillsammans. Kändes lite vemodigt när Macke åkte till jobbet imorse men samtidigt skönt med sina egna rutiner också, typ.

Kl.8 satte jag barnen i bilen och så åkte vi till Östra Husby för att göra mamma sällskap.

Nu är Macke på fotbollsträning och jag sitter i soffan och kollar på tv med en sovandes Hedvig på mig. Gustav sover i sin spjälsäng som vi sänkte idag. Han sov där inatt för allra första gången, dock bara tills han vaknade till för första gången för då lyfte jag över honom till vår säng direkt.

Mediumet igår, vi fick en varsin healing och sen en varsin stund där hon berättade om våra nära och kära på andra sidan. Jag har inte riktigt bestämt mig ännu för vad jag tycker, eller hur pass jag tror på det eller inte. Jag har allt inspelat så ska lyssna igenom det ett par ggr och försöka processa allt innan jag uttalar mig om det.

Jag hade huvudvärk när vi åkte därifrån.

Imorse var jag tvungen att ta en av mina starkare värktabletter för smärta från min endometrios. Det var länge sedan! Över 1 år sedan. (Förskonad under graviditet och amning) Hade glömt hur det kändes nästan. Vaknade av värken tidigt imorse och som alltid så tilltog den för varje minut. Det är tur att jag har mina värktabletter som hjälper! Det tar en stund innan det känns bra igen, beroende på hur tidigt jag tar den. Väntar jag för länge så att smärtan hinner sätta sig och bli riktigt stark så kan det ta en timme innan det hjälper. Imorse tog det vara en halvtimma 👍🏼 Det tråkiga är att jag blir så trött av medicinen bara.

Amma har jag inte gjort sen i lördags, nu är det kanske helt slut med det?

S Ö N D A G

Macke har bytt till vinterdäck på Mazdan, näst på tur står Seaten men det hinns nog inte med idag.

Kl.14 ska Lisa och jag hem till en kvinna som är ett medium. Lisa fann henne hos frisören igår. Hon var kund och började berätta för ena frisören om hennes farfar och en annan man som gått bort som betydde mycket för frisören. Precis allt stämde in och frisören var alldeles chockad. Lisa fick kvinnans nummer och nu har vi som sagt bestämt träff hemma hos henne. Lite smånervös känner jag mig. Dels för att hon inte ska få kontakt med nån och dels är jag nervös för att hon ska få kontakt! Jag är tillomed illamående, fast det har jag varit i några veckor nu. Kanske beror det på hormonomställning eller nåt sånt?

Efter mediumet så kommer Anna, Nisse och Otto hit och vi ska göra knäckebrödspizza. Lisa följer med mig hem också.
Frida med familj skulle också ha kommit men tyvärr så vaknade hennes barn med feber imorse.

Gustav har sin tredje tand på G. En av framtänderna i överkäken. Han dreglar och gnager på allt han kommer över!

På snapchat finns det nu ett filter där mitten av ansiktet försvinner. Man blir rätt söt utan näsa tycker jag 😂 Lite som en guldfisk

Morrn morrn

Igår var vi till Mirum och Intersport och hämtade Axels nya träningsoverall och jacka med Svärtinge SK märket och hans initialer på. Han kommer bli så glad när han kommer hem!

Hans lag säljer toalettpapper för att få ihop pengar till lagkassan så igår var vi och hämtade säljmaterial hos en spelares mamma

Hittills har vi redan sålt 26 paket 👍🏼

Hedvig i hatt på Mirum igår

Då mamma/mormor fyllde år igår (55 år) så köpte vi present till henne också. Det blev en brandfilt, den vita på bilden.

Sen blev vi bjudna på smörgåstårta hos mormor. Som alltid så tog vi med oss några bitar hem så idag blir det smörgåstårta även till lunch eller middag.

Tror planen är att åka till Lindö idag