Valborg
Vi har varit i Lindö och ätit lunch. Mackes syster med familj bor också där över helgen. Vi såg faktiskt filmen Polarexpressen, en julfilm. Nåt utav barnen valde ut den och det slutade med att vi allihopa satt och tittade. 

Nu har vi kommit hem igen och ska ta kväll. Hedvig sov bara i 40 minuter runt lunchtid så hon borde nog kunna somna relativt tidigt idag 👍🏼 

Mina planer för kvällen är att se ett program på Kunskapskanalen kl.20, franska trädgårdar heter det. Tänkte börja samla lite inspiration för egen trädgård. Macke ska försöka ta sig ut och springa nån gång under kvällen. 
Valborgsfirande hoppar vi i år. Dom har firande här nere i Svärtinge men brasan skulle tändas först kl.20:30 och det blir för sent. Ska jag vara ärlig så hade vi nog struntat helt i det om det så var kl.18, det blir för "meckigt" för våran familj just nu. Dessutom är Gustav lite för liten och "ny" för att vistas på såna "tillställningar" eller vad man ska säga. 

Vi myser på här hemma ist! 

Blöjtårta som Mackes syrra gjort. Och så den sovande duon där i bakgrunden
Godmorgon
Ätit frukost och städat lite. Hedvig har tagit en långdusch och fått håret tvättat och tovorna utreddaSolen skiner och balkongdörren står öppen i köket, där Hedvig hänger och slänger fram och tillbaka, vi måste skaffa nån lekplats till henne på tomten sen med gungor och studsmatta osv. Det är helt galet hur mycket fågelkvitter och fågelsång det hörs utanför, man skulle nästan kunna tro att det är uppspelat på stereo 💓 Som balsam för själen!!✨🌟Markus syster Linda med sambo Fredrik är snart här. Dom är i Norrköping över helgen, dom bor ju i Eksjö. 

Gustav sov bra inatt också 🙏🏼