Måste belöna sig själv ibland ;)
Köpte mig ett par nya byxor idag :) I storlek 38, kan ni tänka er :) kände att jag var värd en liten belöning så som jag kämpar med träning och kost, har faktiskt gått ner 7.5 kilo sen i mitten av november. Dom här hittade jag på Cubus och priset var riktigt bra tycker ja, 299 kr :)



Det känns så otroligt bra att börja bli bekväm i sin kropp igen!
Frost
I eftermiddags var vi på bio tillsammans med familjen Andersson :) Vi såg filmen "Frost", jag ääälskade den! Kan mycket väl se den flera ggr!



Poor Child
Måste bekänna en sak. Idag är Axel hemma från skolan, sjukanmälde honom imorse. Fast han är ju inte sjuk. Jag har varit vaken i stort sett hela natten med en knölande Hedvig, har sagt det förut men alltså nu måste det vara tänder som är på väg?! Fick sova nån timma imorse och vaknade med blixtrande huvudvärk och lite halsont och insåg då att klockan var 08:20 (Axels skola börjar 8:30) och jag kände bara att DET FINNS INTE EN CHANS,,, jag orkade knappt ta mig till badrummet ens en gång. Nu efter lite frukost och 2 koppar med varmt te så känns det iaf lite lite bättre i halsen men huvudvärken är kvar. Väntar på att Hedvig ska sova sin lilla morgon-nap, då kommer jag passa på och vila också kan jag lova! Jag hoppas att alla dom här sjuksymtomen bara beror på sömnbrist så att jag fortfarande kan träna imorgon.