Träningsvärk!!!!
Hur är det möjligt att man kan sån värk i kroppen som jag idag?? Bara efter att ha sprungit lite i brännboll... Jag måste bokstavligen lyfta upp benen med händerna för att få upp dom i soffan för annars rör dom sig inte en millimeter! Det måste verkligen vara världens bästa träning ju...

Idag har vi varit ute hos min mamma och firat henne på mors-dag. Efter det så hyrde jag och Lisa film: Changeling
Utan att avslöja hela innehållet eller slutet så kände vi faktiskt att det var en onödig film att se, lr kanske inte direkt onödig men man är ju inte nöjd i slutet av filmen. Hatar sånt, filmen var ju ändå över 2 timmar lång... Hur ska jag summera det här nu då??? Den var ju inte direkt dålig men om ni känner för att slå ihjäl 2 timmar nån gång så skulle jag rekommendera en annan film helt enkelt.

Nu ska jag surfa runt lite innan jag går och lägger mig, ska till badhuset med Axel och Lisa imorgon och kommer att behöva all energi jag kan få ;)  Hoppas verkligen att träningsvärken inte är ännu värre imorgon!!

GodNatt
Underbar Lördag!
Vi har  haft barnkalas idag för Axel, han fick en massa fina presenter och han var överlycklig!! Efter det så åkte vi ner till Himpa-fältet och spelade brännboll. Utan mig & Tyra så hade det varit katastrof! Helt ärligt, vi måste ha tagit minst 10 lyror var, Tyra fick även till 2 enhandslyror :)

Kvällen kommer att tillbringas med fruktdrinkar hemma hos Tyra sedan blir det Bomullsfabriken för hela slanten! Idag är jag supertaggad känner jag!!!Fredagsmys...
Sitter och tittar på Talang 2009 med en Axel som tydligen ska sätta rekord i att vara vaken länge.. Han börjar se lite trött ut så han slocknar nog snart på soffan.

Har hållt på och sorterat/städat i vårat gästrum hela kvällen- det har ju blivit som ett litet soprum där inne där man bara slänger in allt möjligt när man städar övriga rum tyvärr :( Men inte nu längre!!

Kl 11:30 imorgon har vi födelsekalas för Axel som blir 2 år gammal. Det kommer rätt mycket gäster faktiskt så vi köpte 4 tårtor (jordgubbstårta & prinsesstårta) Vi får hoppas att det går åt! Har även varit och handlat partyhattar, ballonger, serpentiner, godishalsband och en massa annat- det här blir ett kalas i världsklass!

Lisa är på väg hit så jag hoppas att Axel somnat tills dess så att vi kan ha lite tjejsnack på balkongen!

Världens gulligaste Lisa