Kalasdag
Tack Johanna för ett supertrevligt kalas!!!
 Axel hade jätteroligt & jag med för den delen!!
Vi blev bjudna på flera sorters glass, maränger, fruktsallad, chokladsås, chokladpinnar, strössel, saft & kaffe- jag glömde inget nu va ;) Lo är ju världens sötaste lilla tjej och var dagen till ära uppklädd i en underbar liten Mulberryklänning. Bilder kommer så fort Johanna skickar dom till min mail, hade ingen egen kamera med mig.

Tyra & Hanna är i Stockholm och roar sig.. Skulle gärna vara där jag med! Nästa gång!!!

Ikväll blir det sängdags tidigt så att jag får sova ut.. Så fort vi vaknar imorgon så ska vi åka ut till min mamma- Niklas jobbar natt och behöver sova när han kommer hem vid 07, så då är det bäst att jag och Axel håller oss undan...
Ska bli skönt att flytta till en större lägenhet, där ligger sovrummet lite mer avsides så att man inte störs av resterande familjemedlemmar om man behöver sova.Axel med mamma & moster
Shopping på nätet..

Har varit inne på Nelly.se och shoppat lite underkläder. Det känns så lyxigt med nya fina spetstrosor!
Köpte 3 par trosor från Hanky Panky och ett underklädeset från Wonderland:

Söta va!!!

Sover inte Clyde, sover ingen!

Man skulle kunna tro att en småbarnsmamma går omkring trött på dagarna för att hennes barn håller henne vaken på nätterna..Så är inte fallet, iaf inte inatt. Boven i dramat stavas till CLYDE!!
Duktig som jag är så gick jag och la mig vid midnatt för att få 7 timmars sömn. Strax efter börjar Clyde smaska högljutt på sitt grisöra som han fått tidigare på kvällen. Efter ca en timma går jag upp och tar det ifrån honom- vilket resulterar i att han sitter bredvid sängen och piper. Efter en bra stund ger jag upp & ger tillbaka örat. Smaskandet fortsätter...
När han sedan en stund senare går ut i köket för att dricka vatten är jag snabbt uppe ur sängen och stänger dörren till vårat sovrum. Det går nån minut tills han sitter & krafsar på sovrumsdörren men jag väljer att ignorera. Krafsandet fortsätter och övergår sedan till grymtande för att sedan eskalera till skällningar - (sitter alltså och skäller som en galning) Så jag har inget annat val är att släppa in honom igen innan han väcker Axel och resten av hyergästerna i det här huset!

Väl inne i sovrummet igen så börjar han tassa omkring på jakt efter sitt öra och passar då också på att trampa omkring på IKEA-plastpåsar och andra prasslande, störande saker. Ligger och funderar om jag ska gå upp och ta en insomningstablett- vilket är väldigt onödigt med tanke på att jag ska gå upp om ca 4 timmar (klockan är nu runt 3) så jag bestämmer mig för att låta bli.

Ger till slut upp & lämnar tillbaka det kladdiga, sladdriga örat till Clyde som genast gosar ner sig i hundsängen, och fortsätter sitt smaskande med stor förtjusning!!!!
TACK Clyde för mina 3 timmars sömn inatt...! Remember this Clyde: what goes around comes around!!!

Har god lust att gå och störa honom där han nu ligger på mina mockastövlar i hallen och sover gott...!
(samma stövlar som N råkde spilla bearnaisesås över igår kväll :(


 Fy skäms på dig Bajden!