Måndag
Jobbat dag, skönt att vara igång igen efter lite vab! Saknar Madde och Ines som åkte hem idag! 

Tjejkvällen hos Lisa i lördags var mysig, men Stadsvakten som vi gick till sen hade vi kunnat vara utan! Sen var jag rätt dålig igår då jag feströkte i lördags och tappade räkningen på hur många... Usch!

Kändes imorse att gå upp en timme tidigare, man är ju fortfarande inställd på vintertid. Så när klockan ringde vid 5:30 kändes det verkligen som om klockan bara var 4:30! 

Farmen är ju slut nu, sista delen för denna gång var igår. Det känns ju lite tomt. Axel och jag har följt det slaviskt och inte missat ett enda program, eller han har missat några på pappaveckorna men han brukar ringa mig och få en uppdatering haha! 
Lördag
Imorse vaknade Hedvig med igenklibbade ögon som de tidigare mornarna den här veckan. Fast den här gången så fastnade ena ögat i öppen position sen när hon fick upp ögonen. Alltså, hon kunde inte blinka då kletet runt ena ögat torkade väldigt fort och stelnade hela ögat. Men efter en varm dusch och tvätt runt ögonen så blev det helt ok.

Sen åkte vi på loppis Madde, Fia och jag. Mötte upp Anna och Carro där och var först på plats i kön då vi kom nästan 40 minuter innan det öppnade. Gjorde en del bra kap, mestadels köpte jag saker till Axel den här gången.

Hedvig sover middag och Macke lagar mat. Ikväll är det tjejkväll hos Lisa💗Torsdag
Axels mage är stabil. Han tog sovmorgon idag och sov längst av oss alla, till 7:30 och det har nog aldrig hänt förut. 

Axels ögoninflammation är värre än igår. Jag hoppas att den vänder och går tillbaka snart! Jag laddade upp på nattduksbordet igårkväll med kompresser, natriumklorid och handduk. 

Idag är det två månader kvar till byggstartsmöte. Äntligen! Efter det är det bara drygt en månad kvar till leveransen av huset kommer :)

Axel och jag har planer för en lekstuga också vartefter :)

Här kommer en liten smygkik på ena hörnet av huset, från den sidan där våran balkong och carport är: