Nu räcker det för idag

Jäklar vilken produktiv helg vi haft! Senaste timmarna har vi lagat tre olika storkok och fryst in 8 stora matlådor med grekisk kycklinggryta, korvstroganoff och köttfärssås. 5:e maskinen med tvätt är straxt klar och ska hängas. Men först och främst ska jag ta en brustablett Alvedon och slå mig ner i soffan framför Wallander en stund för nu värker både rygg och fötter.

Havaianas

Var inne på Naturkompaniet en snabbis förut också och köpte mig ett par Havaianas flip-flop i mörkblått. Har redan ett par svarta och dom är det enda jag går omkring i nu i stort sett så jag tyckte jag kunde få ha ett par till att växla emellan :) Är inte flip-flop det bästa och skönaste som finns?!

Hedda

Vi åkte och köpte fåtöljen och nu står den på plats :) En Hedda-fåtölj från Åhléns. Hallen är nu klar, det blev ju inte nån jätteförändring kanske men ett litet upplyft iaf. Köpte nålmatta på metervara igår som Macke skar till förut. Perfekt i höst och vinter sen när man ska dra in smutsig barnvagn osv. Svårt att få till på bild vilken fin rosa färg det är på fåtöljen, ingen utav bilderna gör den riktigt rättvisa. Före och efter bilder på hallen: (kollar ni noga så ser ni en höggravid mage också ;)