😞
Jag brukar inte nämna så mycket om mitt jobb här i bloggen. Det är ju lite känsligt och svårt eftersom att jag har tystnadsplikt och man måste verkligen tänka sig för vad som är ok att nämna och inte!

Men i helgen har jag jobbat natt, nu senaste natten var på infektion. 

Många av er är lyckligt ovetande över hur situationen är just nu. Hur människorna faktiskt mår och hur maktlösa vi är mot detta virus! 

Det är verkligen fruktansvärt och det är inte alls bara äldre och sjuka som drabbas, utan även yngre och friska personer! 

Det är surrealistiskt! När jag kom hem imorse så övervägde jag att låta bli att sova under dagen. Bara för att jag inte ville blunda och se framför mig vad jag fått uppleva inatt.

Ingen vet egentligen hur man ska behandla detta på rätt sätt, vilken sorts behandling som hjälper. Man gör allt i sin makt men det finns varken tid, utrustning, plats eller kännedom om vad som kan hjälpa ännu. 

Folk måste verkligen förstå att det här är allvarligt! Gå inte på restaurang, bowling, stan, gym osv. Res inte runt i landet. Din syster i Malmö kan inte besöka dig just nu och du kan inte besöka din vän i Stockholm. Man kan inte åka på skidsemester. 

Enligt prognosen så har det knappt ens börjat i Sverige ännu, vi ligger bara i startgroparna ungefär. Och det är väldigt skrämmande med den inblick jag nu har. Fram tills igår så kände jag ändå som många andra att det är ju en influensa, den är snart över. 

Nu tänker jag helt annorlunda! Jag förbjöd Macke att åka till gymmet ikväll! 

Håll er hemma så mycket ni kan! Pyssla i trädgården, rensa på vinden eller i källaren, ta ett glas vin med grannen utomhus när det är fint väder, hyr en film på nätet. 

Hoppas ni får fortsätta vara lyckligt omedvetna! 

VAR RÄDDA OM ER! ♥️