Fitnessfighten

Imorgon börjar jag. Äta rätt och träna 60 min/dag i 30 dagar. Känns tufft och övermäktigt just nu! Men vad stolt jag skulle bli över mig själv om jag klarar det!! Har precis varit på Coop och handlat varor till frukost och mellanmål imorgon, mer orkade jag inte med just nu! Orkar inte tänka.. Stod vi müsli hyllan och hade beslutsångest! Kände/känner mig gråtfärdig men vet inte varför? Kanske lite utarbetad? Jobbat mycket nu i augusti (194 h) och imorgon, söndag och måndag är det jobb... Har jag PMS kanske? Nu ska vi sätta på Six Feet Under och jag ska äta choklad och dricka läsk för sista gången på 30 dagar- sorg! Hoppas på bättre humör och mående imorgon!

Dags att sova straxt, jobbar 9-18:30 imorgon och sen lördag-söndag och måndag kväll. Men sen är jag ledig några dagar igen, eller näe bara 1 dag förresten för sen jobbar jag ju onsdag igen. Imorgon efter jobbet blir det bio hade vi tänkt :) jag, Macke och en kompis till honom. Batman blir det, hört mycket bra saker om den!!
Godnatt

Jaha

Nu när man går in och läser min blogg via mobilen så är den tydligen anpassad för mobil, man kan inte längre välja vilken månad osv man vill läsa från.. Man kan bara se de senaste 7-8 inläggen och sen tar det slut? Åhhh vad har jag nu gjort?? Jag som tänkte att jag lägger väl några kronor (150) på att uppgradera mitt bloggkonto och så satsar jag lite mer tid till bloggandet. Men nu blir jag så trött på det här så jag får lust att radera hela bloggen typ... Fasiken!