Bli världsföräldrar💛
Fattar mig kort. Jobbat dag. Kollar nu på humorgalan på TV4. Berörd till både tårar och hulkgråt. Både Macke och jag har precis anmält oss till att bli världsföräldrar genom UNICEF, borde gjort det för många år sedan. Nu är det iaf gjort! 100kr i månaden är inte mycket att ge bort, men gör stor skillnad! 

Kvällslektyr
Den här boken fann jag på DesignTorget i Malmö. Jag skummade igenom texten på baksidan av boken lite snabbt och blev nyfiken och intresserad direkt! Jag vill lära mig mer om ekologiskt och kravmärkt! 

Såhär lyder texten:

Vad är bäst för miljön, en närodlad tomat eller en ekologisk tomat från Portugal? Kan en KRAV-märkt banan verkligen påverka en femårings liv i Sydamerika? Och det där med köttfri måndag och fisande kossor, hur hänger nu det ihop?

Många av oss har i ärlighetens namn- ganska risig koll på hur våra levnadsvanor påverkar Moder Jord och hur livet ser ut för de människor som jobbar med att producera maten, drycken och prylarna som vi i Sverige konsumerar. Varför är det till exempel dyrare med ekologisk mat och vad innebär egentligen rättvisemärkta varor? I rekoguiden reder vi ut begreppen!

Blir ni inte lite sugna på att läsa den?

Allt är formulerat på en nivå så att tillomed jag förstår :)
Måndag
Vi ska på en del bröllop i sommar, 3 stycken faktiskt :) Bröllop är ju så fina, mysiga och härliga! Dom bästa festerna enligt mig! 

Det första bröllopet äger rum den 11/7 och då är det min goda vän Sandra och hennes fästman Björn som gifter sig ❤️ 

Jag ser en solig vacker dag framför mig med massa skratt, lyckotårar och värme. Jag vill ju såklart vara så fin jag bara kan till bröllopen vi ska på i sommar. Så nu idag är det dags att vända på steken, jag har ätit alldeles för onyttigt under en lång period nu!!!

Nästan 4 kg har jag gått upp på kort tid nu. Det är mera regel än undantag att jag äter godis eller chips varje kväll och det blir mc Donalds flera ggr i veckan, för att inte tala om allt bröd, bullar, fika, läsk och annat dumt jag bara trycker i mig... 

Nu är det stopp med dumheterna! Idag är det 75 dagar kvar till det första bröllopet och hög tid att börja skärpa sig! Tänkte mäta mig med måttbandet och följa resultatet så, men även vågen kommer att få vara med, imorse visade den 66.7 kg.

Hej hopp!