2009-09-22 @ 18:13:59

Jag lever iaf....

Har inte skrivit nåt på ett tag och har inget att skriva om för tillfället heller... Har väl en del på gång men det är lite segstartat med precis allt känner jag just nu... Skriver igen när jag har nåt intressant att berätta om.. ;)

Tommy jag tränr på WorldClass Norrköping


Många kramar!

2009-09-14 @ 21:36:48

JAAA

Imorgon tänker jag täckna för ett årskort på gymmet, Jezeeez

Ja det blir nog bra, kneppet är nog att ta det med en nypa salt och inte gå in med 300 % till en början som jag brukar eftersom intresset då brukar sjunka till noll på ett par veckor (lr dagar...)


2009-09-11 @ 19:32:18

Fredagsmys!!

Ikväll blir det fredagsmys för Axel och mig hemma hos mormor! popcorn och äpplejuice- Axels favoriter! Axel var lite varm och gnällig imorse så han fick stanna hemma från dagis och städa med mig ist.. Fast nu mår han mycket bättre. Imorgon blir det Dop och födelsedags kalas, efter det ska jag och Anna åka ut till Nytorp och ha en lugn tjejkväll med film-chips-läsk och en massa annat smarrigt! Funderar på att teckna för ett årskort på World Class... Men jag vet ju själv att jag är en sån som bara går dit i 2 veckor... Men den här gången kanske jag blir frälst i att träna???!!

Nu ska vi poppa popcorn och förbereda för idol sen blir det läggdags för både mig och Axel

Puss!!

2009-09-03 @ 13:29:59

Söder...

Där befinner jag mig, inneboende hos Emmelie ett par dagar, och det är perfekt! Här får man middag fixad på kvällen och frukost står på bordet när man vaknar... :)

Puss på re Emmelie!
Har precis varit ute på promenad med Clyde som blev livrädd och skällde ut en farbror med rullator. Men snälla farbrorn lät oss gå fram så att Clyde kunde inspektera rullatorn i lugn och ro.2009-09-03 @ 01:01:07

Jaaaa jag är bitter!

Så nu behöver jag samla styrka och energi för jag har segat ihop totalt senaste tiden! Börjar med arbetsförmedlingen imorgon och en tripp till badhuset för att simma ett par längder, kommer nog att kunna tänka klarare efter det...

Så Tyra jag följer också gärna med på event! Behöver göra nåt kul men känner inte för att göra det i den här stan, behöver lite miljöombyte!!

Är jäkla sorgsen också eftersom att lisa reser bort till Thailand på lördag och kommer inte hem förrens i januari... Ska göra mit bästa för att kunna komma och hälsa på henne där!!

Godnatt alla mina kära!

2009-09-02 @ 22:14:20

varför...

Varför ska jag vara den mest otekniska personen nånsin...??? Emmelie har precis lärt mig hur jag loggar in på min bank med min säkerhetsdosa som jag har haft i ett par år nu men aldrig använt... Jag har alltså inte vetat hur man gör.. hahahaha Det var likadant när alla började använda T9 när man ska skriva ett sms, jag började inte använda det förrens typ 2 år efter alla andra...


RSS 2.0