Jag lever iaf....
Har inte skrivit nåt på ett tag och har inget att skriva om för tillfället heller... Har väl en del på gång men det är lite segstartat med precis allt känner jag just nu... Skriver igen när jag har nåt intressant att berätta om.. ;)

Tommy jag tränr på WorldClass Norrköping


Många kramar!
JAAA
Imorgon tänker jag täckna för ett årskort på gymmet, Jezeeez

Ja det blir nog bra, kneppet är nog att ta det med en nypa salt och inte gå in med 300 % till en början som jag brukar eftersom intresset då brukar sjunka till noll på ett par veckor (lr dagar...)

Fredagsmys!!
Ikväll blir det fredagsmys för Axel och mig hemma hos mormor! popcorn och äpplejuice- Axels favoriter! Axel var lite varm och gnällig imorse så han fick stanna hemma från dagis och städa med mig ist.. Fast nu mår han mycket bättre. Imorgon blir det Dop och födelsedags kalas, efter det ska jag och Anna åka ut till Nytorp och ha en lugn tjejkväll med film-chips-läsk och en massa annat smarrigt! Funderar på att teckna för ett årskort på World Class... Men jag vet ju själv att jag är en sån som bara går dit i 2 veckor... Men den här gången kanske jag blir frälst i att träna???!!

Nu ska vi poppa popcorn och förbereda för idol sen blir det läggdags för både mig och Axel

Puss!!