men herregud...
Vad jag har fått påpekat att man kan skriva in en webadress utan att använda www före... Men det känns som en alldeles för stor förändring för mig, ungefär som när facebook ändrade utseende nyligen... Nää jag gillar saker som det är. Smygförändringar är mycket bättre, kan man inte trappa ner och bara skriva ww ett tag och sen w och sen sluta helt?


Den här är lite rolig förresten:


En dansk, en norsk och en svensk blev ifångatagna på en ö. Istället för att bli uppkäkade frågade norsken ifall det var nånting de kunde göra för att bli fria.

Kannibalen säger:
- Gå in i djungeln och hämta hundra frukter av samma sort.

Så de beger sig in i djungeln. Efter en timme kommer svensken tillbaka med hundra vindruvor. Då säger kannibalen:

- Om du undviker att göra ett ljud när jag stoppar in dessa vindruvor i röven på dig så är du en fri man, annars äter vi upp dig!

Så sätter kannibalen igång. 1, 2, 3... 47, 48... 69... 96, 97, 98, 99... Då brister svensken ut i skratt. Kanibalen frågar förvånad:

- Varför skrattar du när du bara har en vindruva kvar?

Då svarar svensken:
-Danskjäveln kommer med kokosnötter!


Wooohooo Idag är det fredag!!! :)
Vet ni....
Visste ni att kvinnor använder sig mest av den emotionella vänstra sidan av hjärnan, medans män använder den högra logiska sidan,,, det förklarar ju ganska mycket!!

Så nu vet ni det... Hejdå
Vad är det för fel på mig...
.... Förutom det uppenbara... nä vars

Nu har Axel tjatat om pannkakor hela eftermiddagen så jag slängde ihop en smet (helt enligt recept o regler), sen går nånting snett vid själva stekningen.. Mina pannkakor ser ju inte ut som pannkakor utan som stekta ägg, inte runda för fem öre.

Enligt receptet så skulle det dessutom bli 16 stycken, för jag tänkte att jag skulle va lite smart och frysa in som andra duktiga mammor gör... Men hur kommer det sig så att min smet bara räcker till 6 pannkakor då?

Till råga på allt så ångrar Axel sig och vill inte alls ha pannkakor när allt är klart (kan bero på att han såg resultatet) men slug som ja är kom ja på värsta smarta idéen, dränkte in dom i vanilj/chokladglass och då slank det ner hela 2 stycken... :)

Puuh vilken pärs, helt slut nu.
Jag som tänkt å överraska Axel med pannkakstårta när han fyller år. Har ett svagt minne att det faktiskt finns färdigstekta att köpa :)