Sömn är överskattat
Att vända tillbaka till en normal dygnsrytm efter 3 jobbnätter är rätt svårt faktiskt.

Var jag ska försöka få plats nånstans är ju också en ekvation....


Jag får väl ägna mig åt lite nätshopping då.

Torsdag
Axel fick välja vad vi skulle laga till middag idag och det blev hamburgare :)

Macke är i Vårgårda tills imorgon. ikväll har Axel och jag vårat fredagsmys då jag jobbar kvällen imorgon. Hedvig har somnat så Axel och jag har plockat fram chips, dip och läsk och myser framför tvn och Farmen, snart blir det Familjem Annorlunda. Båda barnen sover hos mig inatt. Åh vad jag har längtat till att få gå och lägga mig om kvällen, första natten hemma sen i söndags.Men....
Vilken följetång det här med min lön är då... Dom ringde från HR med kompletterande frågor och funderingar. Jag fick åter igen förklara att jag inte fått min lön, att det står på lönespecen att lönen utbetalats till Swedbank till mitt gamla konto och att det inte finns i bruk längre, jag har inte tillgång det kontot. 

Det skumma är ju att jag fick januarilönen på rätt konto, alltså mitt nya konto. Hur kan det då gått till fel konto nu??? 

Dom skulle skicka det här som ett akutärende till Nordea och göra så gott dom kan för att jag ska få mina pengar så snart som möjligt. 
Jag blir ju orolig att jag inte ska få några pengar, att dom har fastnat nånstans "in space" eller liknande.

Macke är ju ett bra stöd i det hela. Han tycker att jag borde vara glad över att Sverige tagit två VM-guld nu ist, haha kul!