80 procent
Så mycket har det ändå gått av graviditeten. Imorgon går vi in i vecka 33

Men jag tycker ändå att det står still just nu. 

Vi har fått prisuppgift på min skiss/teckning av mark-Johan. Jag tycker helt klart att det bara är att köra, inget att förlora. Men Markus måste övertygas (läs övertalas) också. Han är ju en sån som vill tänka efter ordentligt före och sånt drar ju ut allt på tiden. Jag är tvärt om och om det känns rätt så är det bara att köra på! Det är lite av ett släktdrag, "typiskt Lundin" eller "Lundin-draget" som vissa av våra respektive och andra släktingar säger. 

Ja det är på gott och ont, man behöver bli bromsad ibland så att man inte välter omkull i kurvorna men ofta så är det bra med full gas också, man kommer mycket längre på kort tid då! 

Jag är optimistisk att vi inom kort har en stenlagd uteplats och marksten utanför entrén 👍🏼


Godnatt 🌟

Måndag
Hedvig sov för natten sen igår 👍🏼 

Jag har varit hos frisören idag, färgade håret och klippte topparna. 3.5 timmar tog det och det gör det minst varje gång. Jag har ganska tjockt hår och nu under graviditeten så tappar man ju inte lika många hårstrån så då blir det lite extra tjockt. Tänk då när jag hade hårlängd nästan ner till rumpan, då tog det tid hos frisören!!! Men iaf, 3.5 timmar i frisörstolen var rätt jobbigt och påfrestande. Jag började skruva mig och känna av värk i ryggen efter mindre än en halvtimma. Hade tänkt att jag skulle ta med min vetekudde men struntade i det, tyvärr. 

Så det blir nog inget mer frisörbesök innan jag blir 3-barnsmamma. 

Sen åkte jag till Lindö och åt lunch och dessert innan jag åkte hem till Svärtinge och hämtade Hedvig på dagis. Kort därefter kom Markus mamma, moster och mormor för att kika på huset. 

Hedvig hade inte sovit någon middag på dagis idag så hon började bli lite hängig redan vid 17:30. Då är det bra att man har badkar för ett bad tackar hon sällan nej till och att sitta där i och leka med badleksaker gör att hon håller sig vaken en stund till. Sen kvällsmat, pyjamas och tandborstning och efter det så sa hon faktiskt till själv att hon ville "ha sängen". 5 minuter efter att vi lagt oss så somnade hon för natten vid 18:20 👍🏼

Markus har haft måndagsmöte som varje måndag så då åker han inte från Katrineholm förrens vid 18-tiden, men nu borde han nog vara hemma straxt.

Nu hör jag bilen!
Förresten, satt i telefonkö med försäkringskassan nyss och när jag äntligen var på plats 4 i kön efter 1 timme och 2 minuter så tänkte jag ta en printscreen på telefon och då läggs det på!!!! Haha! Tänkte bara kolla om alla mina handlingar angående gravidpenning kommit in ännu men jag väntar med att ringa igen tills imorgon tror jag...
Dagen
En biltvätt, middagsvila, betalat räkningar och middag har vi också hunnit med idag. Det som är rätt oroväckande är att Hedvig somnade först vid 16 och sover fortfarande. Vi har väckt henne ett par ggr men då gallskriker och gråter hon konstant tills hon somnar igen. Så risken är ju rätt överhängande att hon vaknar pigg som en mört om nån timma eller 3...

Hedvig och farmor satte ihop en liten 2-manna orkester och uppträdde för oss idag med blockflöjt 

Nu kollar jag och Axel på farmen. Efter det är det Maria Lang och sen läggdags. Imorgon är det frisörbesök, sen lunch hos Mackes föräldrar tillsammans med dom och Mackes mormor och moster. Sen följer moster Eva och mormor Birgit med mig hem för att kika på vårat hus :)