Vårtecken!!!
Nu är våren bara bakom hörnet, innan vi vet ordet av så kommer vi gå i linne och kortbyxor igen!!!

Passade även på att göra Clyde lite vårfin idag:Alla tre


Totte känner sympati


Efteråt ska det blåsas torr...
TIPS FRÅN COACHEN!!!!
Kom precis hem från en fika med Ann- Tyras mamma och jag bara måste säga att jag älskar henne!!! Hon är så jäkla underbar!! Vi satt och pratade om föräldraskap och hur man ska gå till väga m.m.

Det allra viktigaste är ju att se till att ens barn har ett intresse i livet- det kan vara sport, målning eller vad som helst... Det gör att barnen håller sig borta från dumheter som andra sysslolösa ungar kan börja med! Hon tipsade också om hur viktigt det är att släppa barnen fria, att man litar på dom och ger dom ansvar, att dom får tillåtelse att prova på saker eller bara en sån enkel sak som att få gå hem till en kompis alldeles ensam utan en mamma som smyger efter för att se så att dom tittar åt båda hållen innan dom korsar en trafikerad väg... Och jag som hade tänkt att jag skulle låsa in Axel från det att han fyller 13...

Ann vet vad hon talar om- kollar bara på hur hennes barn har lyckats och växt upp till underbara personer! Man borde döpa nån sorts barnuppfostran efter henne- Ann-Metoden kanske ;)

Självklart är jag också nyfiken på vad hon tycker om min blogg och om den anspelar på sex, så hon lovade att lusläsa den och berätta vad hon tycker. Ser jag fram emot!!!!