F R E D A G

Fortfarande halv storm här, trädgårdsmöbler lite här och var och vissa saker har blåst bort och är nog försvunna för alltid, solcellslampor osv..

Idag har vi varit på Maxi och shoppat lite och ätit lunch med Sanna och hennes lilla Alva 💕 Köpte blandannat en till trädgårdsbok, kan inte få nog av dom! Den här handlar mycket om anläggning och arkitektur i trädgården.

På eftermiddagen fick vi besök av Fia och Sander, dom åkte hem för en liten stund sedan.

Plockade in min tomatplanta nu då det blåser så mycket. Ni vet den som jag bara la några skivor körsbärstomater i jord i våras. Den har växt på imponerande bra! Försökte fota den nu, inte världens bästa bilder men ni ser ju iaf. Håller en nappflaska bredvid så att ni ska få ett hum om hur stor den faktiskt är.

Det sitter många små gröna tomater på den men dom hinner nog inte mogna så pass att man kan äta dom. Jag vet inget om tomatplantor men jag hoppas att den kanske ska överleva inomhus så att den bär mera frukt nästa sommar. Men den kanske vissnar ner innan dess?

Morrn morrn!

Här har det blåst närmast storm inatt, jag har knappt fått en blund!

Krukor har blåst sönder och ligger i bitar. Stora grenar ligger i studsmattan och hammocken har blåst omkull och gått sönder.

Jaja, det är iaf fredag! Bästa dagen på hela veckan! Startar med kaffe som vanligt

Suck!

Skrev ett lååång inlägg men det försvann ju! Orkar inte skriva om det och hinner inte heller, fan för bloggappen ibland alltså!

Lång historia kort- bion var bra! Plankstek med Halloumi innan filmen på Butlers.

Brutalt nära att smälla med en flock rådjur på vägen hem sent igårkväll. Man kunde se bromsspåren efter min bil idag när jag körde förbi samma ställe.

Alec var här imorse och åt frukost. Sen var vi en sväng till Maria. Efter det mötte vi Fia för lunch på Östgöta Kök ute på Ingelsta

Snapchatbilder, faceswap med Gustav och med Markus