Imorse
Så försov vi oss rejält! Jag blev väckt av Gustav kl.7:05 och då började jag alltså jobba kl.6:45 🙈 Fy så hemsk känsla!! Jag kände hur blodtrycket sköt i höjden när jag såg vad klockan var! 

Jag fumlade med telefon och försökte hitta numret till jobbet men kunde inte komma på alfabetets ordning när jag sökte i telefon efter G som i GAVA..
När jag äntligen hittade numret och ringde så var det min chef som svarade. Hon bara skrattade och lovade att det var ingen fara alls och beordrade mig att köra lugnt och sansat till jobbet och inte stressa! Mmmm
Säkert, jag satt i bilen inom 3 minuter och minns knappt bilresan dit. Sååååån tur att jag idag jobbade på en lugn enhet så att min sjuksköterska inte satt i skiten när jag kom!!!!

Måste ha varit helt slut för både mitt och Mackes alarm hade ringt sedan 5:20 men ingen av oss vaknade! 

Såg nu ikväll att jag hade skrynklig hud över tårna och turgor när jag nöp i skinnet. Vätskebrist 🤪

Imorrn ska jag tänka på att dricka extra extra extra! 
(null)

(null)

Nu ska här sovas! 
Elva
Blev ett extrapass under gårdagen när jag skulle varit ledig, såklart frivilligt att jobba, ingen tvingade mig! 

Faktiskt så kändes det som en räddning när förfrågan kom och barnen hade varit i luven på varandra tusen gånger redan under de första timmarna på morgonen...

Idag jobbade jag dag. Imorrn jobbar jag dag med och då mitt 12:e pass i sträck. Men sen har jag ledig helg! Då ska vi först ha Axels kalas på ett paintballställe i Linköping. Då får han och hans vänner leka "Fortnight" på riktigt 😝

Sen på söndag ska vi fira honom här hemma hos oss ✨

Hittade en röd jordgubbe i pallkragen idag 
(null)

Trädgårds-anorektiker?
Kan man bli det? Har jag upptäckt en ny sorts sjukdom?!

Fast att jag liksom hela tiden utökar vår trädgård med träd och buskar och blommor och pallkragar och utemöbler och sittplatser och häckar så tycker jag att det inte händer nånting här. 

Jag känner fortfarande vissa dagar att det är helt tomt här ute.. Min vision är ju en trädgård som är lummig, solig och skuggig, små rum eller avdelningar. Det ska vara Eden typ 🦋 

Visst det är ju rätt stort här och därför så ser det kanske lite ut fast att jag fyllt bilen otaliga gånger med växter och blommor. Lagt galet mycket pengar, typ allt jag har på trädgården. Sen är det ju såklart så att det kommer automatiskt bli mer när träd och buskar och häcken växer sig stora tillslut.. men jag är så otålig! Vill ha det som i min vision NU! 

Jag måste försöka se hur fint det faktiskt blivit och att det är tillräckligt just nu. Vi har ju bara bott här i 2.5 år exakt på dagen. Och vi började ju med en enda stor sandhög! 

Ja. Så går tankarna ikväll

Godnatt