Plevnagården

Checkade in för några timmar sedan på Plevnagården i Malmköping. Vi har strosat runt lite på gården och kikat (Greta Garbo brukade bo i ett av rummen i den gröna stugan intill huvudbyggnaden) druckit lite champagne och ätit chokladdoppade jordgubbar. Nu tänkte vi traska iväg och köpa lite gott att ha på rummet. Om en och en halvtimme timme så ska vi äta 3 rätters här nere i salongen :)

Hepp hepp

Känner mig så duktig just nu, kom precis hem från gymmet :) sprang 15 min i sträck på hastighet 9. För 2 veckor sen sprang jag 15 min på hastighet 8 så det är en förbättring. Pressar mig själv för först tänker jag att jag ska springa 3 min men när dom minuterna gått så tänker jag 5 min-7-10-12-15 sen är jag precis färdig!! Efter det gjorde jag några benövningar styrka och sen fick det räcka..! Nu dusch och lunch sen åker M och jag iväg på hotellnatt :)

Måndag

Precis varit på gymmet, nu ska jag äta äggröra till lunch sen ska vi till Lindö en sväng och sen ska jag till jobbet. Börjar kl 14 idag och slutar kl 09:10 imorgon bitti. Självklart lyser solen idag då jag ska jobba, det slår visst aldrig fel..