Sista jobbpasset avklarat för en vecka fra...

Sista jobbpasset avklarat för en vecka framåt. Om 2 dygn sitter vi på en pub i London nånstans :) just nu ligger vi i soffan och kollar på Snuten i Hollywood med ett glas rödvin. Äntligen är bag in boxen slut, puh som jag har kämpat ;) ekonomin är riktigt bra den här månaden också så jag kommer kunna shoppa rejält i London! Åhh det ska bli så skönt!! 4 dygn är vi borta. Har dock en massa som måste göras imorgon innan jag kan åka med gott samvete, men jag har ju hela dagen på mig så det löser sig nog. Frågan är bara vad man ska packa med sig? Jag har ingen outfit till nyår så jag får lita på att jag hittar en i London..

Victoria secret fashionshow på 3:an nu, me...

Victoria secret fashionshow på 3:an nu, men jag jobbar så jag missar det tyvärr.. Men det går kanske i repris senare i veckan? Haft en mysig jul men hinner inte skriva så mycket om den nu. Bara att jobba vidare, 2 timmar kvar bara.

Kalle Anka på tv..
Men det har man ju sett några gånger tidigare.. men alltid spännande att se vilken ny kortfilm som kommer på slutet av julsändningen, om jag får chansa så säger jag Cars.
Axel är helt inne i programmet iaf :)

Vi fick sovmorgon imorse då Axel sov ändå tills 8:30, det har aldrig hänt förut, 07 brukar vara standardtiden. Han fick öppna en julklapp hemma vid granen imorse innan vi hoppade in i duschen, åt frukost och sen åkte ut till Landet för att fira julen. Markus är hos sina föräldrar i Lindö under dagen men kommer till oss framåt kvällen. Efter Kalle ska vi hela familjen åka upp till Min styvpappas syster med familj, det är också där vi kommer att öppna alla julklapparna efter lite julmat :)

Hittills har jag fått 3 st Kepler böcker av min mor, ska börja läsa redan imorgon tror jag. Har stora förväntningar på dom böckerna!

En hit som jag drack nyss var lättglögg som spetsats med päronkonjak, riktigt gott och värmde lite i kroppen också. Ikväll ska jag blanda varm choklad med Mintuu, har ni provat det? Sviiingott! Smakar precis som After Eight, Prova!

Kl 23:30 ikväll ska jag till kyrkan på midnattsmässa tillsammans med Markus, Anna, Nisse, Frida och Jimmy. Det är en tradition som vi haft sen vi var små barn :)

Jaa under tiden som jag skrivit detta inlägg så har Axel hunnit tröttna på tecknat och spelar nu ist dataspel med sin morbror.. Unge!

God Jul på er allesammans!! ♥