Måndag eller Tisdag?
Man vet ju knappt vad det är för dag idag?? Känns som om man hoppade från söndag till tisdag direkt. Håller nog på att bli lite sjuk tror jag, känner mig helt slut efter bara hälften av trapporna upp till lägenheten. Nyst hela helgen och känner mig allmänt svag i hela kroppen. Kittlar lite i halsen också. :( Fast det skulle ju inte vara så konstigt om jag blev sjuk med tanke på att de flesta av mina arbetskamrater och vänner har varit sjuka och förkylda sista tiden. Jag har ändå varit duktig och klätt mig ordentligt istället för att börja gå i shorts och kortärmat så fort det blir lite värme och sol..

Längtar till helgen då jag, älskling, Anna och Nisse ska åka till Uppsala och fira Valborg! :) Vi åker tidigt tidigt på lördag morgon så att vi är framme vid 10-tiden. Vi ska sitta i en stor park och dricka champagne och vin hela dagen. Minns inte riktigt vad parken heter men det är nån sorts tradition där och det ska tydligen vara tusentalt med folk (hmm där överdrev jag kanske en smula) Ska bli jäkligt kul iaf!!

Ska försöka ta mig tid och råd att åka upp till Sthlm snart och umgås med min älskade Tyra! Hon kommer hem från Spanien på torsdag, om hon inte får ett infall och stannar en vecka längre som Alec och Ida har tänkt..

Nu ska jag se förra veckans avsnitt av Desperate Housewifes :))