Onsdag
Blev inte mycket sömn inatt heller. Somnade tillslut efter kl.4 nånting. Det var mest Hedvig som stökade runt. Jag undrar hur barnen orkar? Dom måste ju vara helt slut dom också?! 

Men men, nu är det nyårsafton och det är bara att rycka upp sig, sömnbrist är ingenting emot vad andra i världen måste kämpa emot. 


Tog en printscreen på mitt inlägg som jag försökte posta inatt, tydligen är det flera som haft problem med blogg.se senaste dygnet.
JAHOPP
Och där började dom första arga skriken från Axels rum.. 

Oftast är det just arga tillrop, fast inte rädda eller så. Låter mest som frustrationer, handlar ofta om att han inte vinner i nåt spel, pulkaåkning osv... 

Stackars liten men alltså Suck!
Näst sista dagen för i år
Det här soffhörnet tillhör verkligen Hedvig! Här sover hon sina middagar. 

Idag har vi konstaterat att hon haft tredagarsfebern. Hon har blekröda utslag som spridit sig från bröst och hals till mage, armar och ben, även i ansiktet. Hon verkar dock inte ha några obehag av dom överhuvudtaget. 

Axel sover lugnt i sitt rum och vi hoppas att det fortsätter så hela natten! Han brukar börja prata/skrika i sömn vid 23-tiden, så om det blir en sån natt så får vi veta det inom en kvart eller halvtimma.