Grattis!
22 årsdagen ❤️ Hoppas du blir firad var du än befinner dig!

Elias i min famn endast 3 veckor gammal (1992) Sista kvällen
Sånt illamående hela dagen, nu under kvällen är det inte långt från att kräkas! Känns som om magen ska vända sig ut och in när som helst! Ikväll är det en vecka sedan Elias sista kväll i livet. Det är nåt som jag har tänkt på hela dagen. Jag hoppas så att han hade en bra sista kväll, med mycket skratt och kul! Nån gång inatt är det en vecka sedan han i sömnen tog sitt allra sista andetag och hans hjärta slutade att slå. Hur hur hur ska man nånsin kunna acceptera att han inte finns längre? Man kommer ALLTID tänka "det var när Elias fortfarande fanns i livet" om sånt som hände för innan en vecka sedan. 

Axel är ju så pass stor så han kommer alltid minnas Elias, tror jag iaf. Hedvig däremot kommer ju inte att minnas honom. 

Jag försöker verkligen acceptera och tänka på dom som finns kvar, min familj, mina underbara vänner. Ska försöka glädjas åt det ist men det tar nog ett litet tag innan jag fullt kommer dit. 

Tack för era kommentarer! Ni är så fina och underbara och det värmer! 

Till dig C.B.
Jag minns din bror tydligt! Jag minns hur ledsen jag blev när han gick bort! Vi hade många roliga stunder då vi hängde på fritidsgården i Ö.Husby. Jag har tänkt på honom många ggr under åren som har gått! Tack för din kommentar, den betydde speciellt mycket❤️
💛
Känner att jag måste säga här att Elias inte själv valde att avsluta sitt liv. När jag läser min egna blogg så får jag själv intrycket av att det skulle vara så. Men nej, så var det inte! Han mådde bra, såg ljust på framtiden, skulle få sin allra första egna lägenhet om ca en månad, hade börjat träna och hade funderingar på att börja plugga, hade hela livet framför sig. I lördags pratade han i telefon med pappa och bestämde att han skulle komma hem helgen därpå (alltså nu). I lördags kväll gick han och la sig för att sova hemma hos en kompis efter en fest, sen vaknade han aldrig mera igen. 

Imorgon söndag skulle han fylla 22 år. 

Han rycktes bara ifrån oss. Bara sådär.