Sommartider hej hej! Ja det var väl väntat...

Sommartider hej hej! Ja det var väl väntat... Tycker synd om dom stackare som redan bytt till sommardäck :( Tror det ska vara såhär en vecka nu. Men men vi får väl vara glada för de veckor med sol och värme som vi fått hittills. Idag blir det en sväng till Nkpg Style i värmekyrkan sen till min förra granne Micke som bjuder på smörgåstårta och ikväll ska vi se Mackes föräldrar som spelar i symfoniorkestern på Louis De Geer :) Ohh happy day :))

Sitter hemma hos Veronica och dricker kaff...

Sitter hemma hos Veronica och dricker kaffe. Ska snart pallra mig iväg till jobbet men först förbi affären och köpa cigg o tandborste som jag glömde ta med mig. 3 helger i rad med jobb nu.. Men cash is King som dom brukar säga. Vi pratade nyss Veronica och jag om hur rik man vore om man inte hade nån man och barn! För då kunde man ju jobba jämt! Helst skulle man inte ha några vänner eller bekanta heller utan bara jobb jobb jobb!!! Fast man skulle aldrig byta bort det man har nu iofs, dessutom är man ju rik med tanke på ens älskade barn och sambo/man (mmm vad fint det låter) Nähä dags att gå och tjäna lite pengar nu, bye bye

Bokat tid
till frisören :) Fick avboka den förra tiden då vi fick oväntade (k*k) räkningar :( Men men nu har jag en ny tid bokad som sagt så den 25 april kl 09 smäller det ;) Nu är frågan bara vad jag ska göra? Inne på att färga håret rött, mörkbrunt, mörkblont.. Jag har iofs en månad på mig att fundera över det här men jag tror inte att jag kommer vara så mycket klokare fram tills dess.. Vi får se vi får se.

Förresten jag fick akut blodtrycksfall idag. Riktigt otäckt!!! Aldrig varit med om liknande. Blev yr och kraftigt illamående, kallsvettig o blöt över hela kroppen och starka skakningar på det nästan som kramper. Fick inte ens upp telefon för att kunna ringa på hjälp för att jag skakade så mkt och blev livrädd och hann tänka massa hemska tankar innan jag kom tillbaka. Ringde sen till 1177 som då konstaterade att det var akut blodtrycksfall. Ska kolla mitt blodtryck nu nästa vecka.

Tjing tjing