SM-Guld!
Glädjeyran är total i våran stad idag när IFK Norrköping tagit SM-Guld! Spelarna är på väg hem från Malmö och kommer att hyllas på en scen nere på tyska torget bara ett stenkast härifrån. Vi har sagt att vi ska gå fast vi får nog se, jag vet inte om jag orkar riktigt och isf skulle vi ju ha med oss Hedvig också och det är ju inte förrens rätt sent ikväll och chansen är nog överhängande att Hedvig blir lite rädd dessutom. Vi får se.

Nu längtar jag så oerhört mycket till huset! Man tänker inte på nånting annat egentligen. Det kommer inte att bli lätt att planera trädgården och tomten sen, det finns ju så oerhört mycket att välja på! En sak har jag klar (!) och det är vilken grustyp vi ska ha på uppfarten! Jag vet inte hur jag ska få tag på den än eller vad den kostar men den blir det!!

Nu är snart "Så mycket bättre", vi har varit och handlat ett kilo lösgodis, chips, läsk och thaimat. Vi skulle köpa ost och kex också men kände att det får nog räcka som det är ikväll haha!
...
Källarförrådet är rensat och klart, nästan iaf. Det blev en endaste kartong med saker som ska sparas och tas med till huset. Resten kastas imorgon! Det är redan sorterat och klart.

Hedvig fick ett vredesutbrott här hemma för en stund sedan. Hon hade inte sovit middag ännu (Macke försökte i en timma att få henne å sova) och gav sig på katten. När hon blev tillsagd blev hon rasande och började kasta duplo omkring sig, mot oss och katten. När jag bannande pekade med mitt fingret så blev hon superledsen ist och brast i storgråt, tvära kast, hon var ju övertrött! 

Lyfte upp henne i famnen för att trösta och inom en minut hade hon somnat. 

TV4 är på och vi hjälper till att heja fram IFK-Norrköping mot SM-Guld!! 💙
Lördag
Torsdagen den 26 november kl.8:30 har vi slutbesiktning i huset. Efter det, kl.11 så kommer en mäklare från Svensk Fastighetsförmedling för att göra en värdering av huset. Sen, kl.16 (eller om det var kl.17) så ska vi till banken för att lägga om lånen, från byggnadskreditiv till bolån. 

Dagen efter på fredagen blir det packa, packa, packa!!! 
Lördag morgon åker vi och hämtar släp och sen ska allt flyttas från lägenheten till huset. När det är klart ska vi till Mio och hämta nya soffan, efter det till Ikea och hämta sängar, bord, stolar, soffa och lite annat. På söndagen ska det packas upp och skruvas ihop möbler.  Sen på måndagen så kommer städfirman för att flyttstäda lägenheten, efter det ska alla nycklar lämnas in till Ståhls/Heimstaden. Sen är ALLT klart! Och det är bara 4 veckor kvar tills dess! 

Om jag kommer ihåg idag så ska vi göra flyttanmälan och beställa soptunnor. Köpa brevlåda behöver vi också göra, ta reda på var man ska ställa den också. Vi måste ju köpa oss såna fasadsiffror också! 

Men först blir det frukost med kaffe och smörgåstårta från igår!