Scones och te
.. fick det bli till kvällsmat idag, massa onyttigt vitt mjöl... Men tusan så gott det är!! Tjockt lager smör på som smälter och sen en skiva ost, det är så gott att det knu***r i munnen, haha ;)

Imorgon är det torsdag och kära underbara Lisa kommer hem från sin utlandssemester :) veckan har gått riktigt fort faktiskt. Tyvärr får det mig att tänka på att jag imorgon skulle ha nått mitt mål om jag nu hade skött mig och kört på Allevo ist för allt annat onyttigt jag tryckt i mig under ytterligare 7 dagar.. Jaja man lever bara en gång!

Imorgon har jag lovat att fortsätta städa i mammas hus (började idag) har lovat att städa och göra det mysigt hemma hos Lisa inför hennes hemgång, sen blir det ut och käka på Pappa Grappa -3 rätters så det blir väl 2500 kalorier eller nåt sånt, speciellt med de obligatoriska glasen vitt vin =)

Söndag lyfter vi mot varmare breddgrader, måste ta tag i att börja packa lite smått snart. Just det jag måste ju hämta passet också!! Shit det får jag verkligen INTE glömma!

Nähä, nu ska jag nog ta en liten liten bit scones till och nåt varmt att dricka till det.

Tjing tjing

Hyresvärden har jag fortfarande inte fått tag på :(
Ehhh
Nja det har väl inte gått sådär jättebra med min diet :(

Men jag ska ju för tusan utomlands om ca en vecka så då kan jag ju inte gå på nån diet heller...
För då tänker jag äta ihjäl mig!!! ÄTA ÄTA ÄTA!! Idag har jag bara fått i mig några bitar choklad, en halv kexchoklad och några klunkar äpplejuice. Och ett tuggummi också, råkade svälja det så då räknas det väl?! Haha

Lisa åkte igårkväll men jag har ännu inte hört ifrån henne :( Hoppas att den här veckan går fort så att hon snart är hemma igen!!

Jobbar hela helgen men tänkte hinna med en liten utgång imorgonkväll iaf :) men en lugn (inte så troligt) kväll isf för det är inte sådär jättekul att jobba bakis...

Har jag talat om att jag varit och kollat på en ny lägenhet förresten? Hursom helst så är den jättefin och asmysig! Där vill jag tillbringa alla mina vinterkvällar! Tyvärr så har jag inte fått tag på hyresvärden än dock :(

Nu ska jag ta en lång varm dusch, känner mig lite frusen kramkram
Ingen bra start
Vaknade ganska sent idag, var ju trots allt uppe till kl 04 imorse och kolla på tv. Sov iaf till kl 11 och har alltså inte varit uppe på stan ännu. Ska börja jobba vid 15:15 så jag tänkte att jag svänger in på stan och köper några färdigshakade då innan, så att jag klarar mig under eftermiddagen och kvällen.

Pratade med Tyra nyss, hon kommer kanske hem till Norrköping nästa vecka =) Fast undrar hur det kommer att gå med min diet då..

Bara 10 dagar kvar tills jag sitter vid poolen i Tunisien =) fast det kommer nog inte bli så värst mycket sittande eftersom att Axel är inne i en väldigt aktiv period (har varit i den perioden i 3 år nu) Det blir nog mest att hänga vid barnpoolen!

Tråkigt att sommaren tog slut så fort! Då går vi mot jul då...

Bilder från i somras: