Woohoo
Humöret blir visst bara bättre o bättre :) Kan bero på halva påsen med choklad som jag nyss smällt i mig... Det är en ny sort från Eldorado som heter Doris och ser ut ungefär som Polly men smakar nåt annat obeskrivligt gott!!! Ni måste prova! Doris heter den alltså.

Fick låna min kusins bil förut för att åka iväg till Willys och inhandla mitt lilla kvällsgodis, startade bilen och började backa lite tyst eftersom att Kusin o hennes sambo försöker lägga barnen... Men så kommer jag självklart emot tutan inne i bilen och tutar 3 ggr innan ja hinner reagera, hahaha ja garva så jag nästan tjöt åt mig själv! Så typiskt!

Nu inväntar ja Desperate Housewife som jag tyvärr får se utan mina tjejer ikväll :(
Efter det så är det ju Paradise Hotel :)

Ny dag...
Idag känns allt lite bättre :) Åtminstone för stunden... Har jobbat idag och börjar bli riktigt trött nu då jag inte somnade förrens 3 inatt och blev väckt alldeles för tidigt av en pigg Axel. Försökte lura honom att det var mitt i natten och att vi skulle gå och lägga oss igen men det köpte han ju inte...

Jobbar dubbelpass imorgon och börjar reda kl 06.30 så ikväll åker ja till Söderköping och övernattar där så att man slipper gå upp vid 5 snåret imorgon.

Är det nån som följer Paradise Hotel förresten? Jag är helt såld! Älskar såna där intrig-förnedrings-program! Kan inte rå för det.


Har dock inte funnit några favoriter ännu, har ni?