Bamse ❤️

När jag hämtade Hedvig på förskolan idag så gick vi över till hennes förra avdelning Bamse med en liten present från oss som tack för tiden hos dom. Dom har varit underbara och jag saknar dom, Hedvig gör det också!

När man fyller 3 år så får man ju flytta in i stora huset som det kallas. Nya avdelningen verkar ju toppen den också men man har ju inte hunnit få nån relation till dom pedagogerna ännu, men det kommer säkert snart.

Vi överlämnade iaf en liten text till Birgitta, Lotta och Pernilla som jag beställt, köpte en ram på Ica Maxi till 💕

Dom blev lika glada att se oss som vi att se dom! Fast man springer ju på varandra rätt ofta då avdelningarna delar gård. Dom blev jätteglada för tavlan också och både jag och Birgitta höll på att börja gråta.

Vi stannade kvar inne på Bamse en stund och lekte lite. När vi skulle säga hejdå så gick Pernilla och hämtade Hedvigs favoritdocka och gav den till henne, så snällt! ❤️

Varje dag så gick Hedvig omkring med den dockan på förskolan och när vi hämtade henne så fick hon alltid lov att lägga den på sin hylla i tamburen så att hon kunde plocka med den in på avdelningen igen varje morgon. Så gjorde hon VARJE DAG under de 9 månader som hon gick där!

Just nu ligger hon i tvättmaskin och fräschas upp lite :)

Lilla knyckaren

Imorse skymtade jag nånting litet och blått i våran vedkorg. Tyckte att jag kände igen den och skickade en bild till Frida och frågade om det var deras?

Jo då! Den är en del av en elefant i suddgummi som man kan bygga ihop, kanske den viktigaste delen då detta är hela torson typ. Dom hade tydligen letat ihjäl sig efter den också!
Då har alltså Hedvig knyckt den när vi varit där! Stoppar den i fickan förmodligen 🙈

Nu är den iaf på väg hem till sin riktiga ägare och resterande kroppsdelar!

Trädgården

Trädgårdsmästaren har varit här idag. I lite mer än 1 timme gick vi runt på tomten och tittade och pratade så att hon skulle få ett hum om vad jag gillar och inte. Hon frågade om det var nån färg jag ogillade i trädgården och jag kände direkt att gult är jag inte så förtjust i vad det gäller blommor och växter. Om nån enstaka solros skulle hitta hit så skulle det inte göra nånting men annars vill jag inte ha gult.

Vitbrokiga växter är jag väldigt förtjust i, funkia tex.

Om nån månad skulle hon nog ha ritat klart. Jag har ingen brådska alls så hon får ta god tid på sig om hon behöver.

Fast lite nyfiken är man ju såklart 😊