Hedvigs fynd
En snäcka som kan användas som fat. Hon har plockat basilikablad och röda vinbär ute i trädgården som hon går runt och bjuder på 😍 Och så köpte hon en liten mässingskorg med en glas-skål i 
(null)

Men nu har hon precis somnat. Ines sover hon med och Macke lägger Gustav.

Funderar på om man ska hyra Solsidanfilmen ikväll kanske.
Lördag
Loppisdag! Först var jag och Madde en sväng iväg och shoppade som galna typ.
Det här var första skörden:
(null)

Sen åkte jag hem och lämnade av Madde och åkte sen tillbaka med Hedvig och Ines. Dom fick välja 3 saker vardera. De valde blandannat en varsin porslins-katt så nu har vi fullt sjå med att påminna dom om hur sköra de är då de bär omkring dom i famnen och springer runt huset med dom.

Jag hittade mycket fint! Ett franskt överkast som kommer från Vånga prästgård. Det har jag bäddat med i järnsängen som står på altanen:
(null)

Och en så jäkla skön kudde! Den ska tvättad först men jag har provat den en stund och det är nog den skönaste någonsin! Ni ser den på bild, grön och vitrandiga:
(null)

Sen tog jag en snabbsväng till Ikea Linköping med Hedvig och Ines. Köpte en sänghimmel som ska vara över järnsängen. Behöver ju nåt att fästa den i så jag har varit och letat upp en lämplig lång pinne som jag har placerat i en hink med betong som nu ska stelna tills imorrn. Hoppas att min uppfinning fungerar! Och att jag blandade betongen rätt, det är första gången jag gör något i betong någonsin.

Ni får se resultatet imorrn förhoppningsvis. 

Jag har en liten idé att Axel och jag ska sova utomhus i sängen imorgon och då behövs skydd mot myggen så man inte blir halvt uppäten under natten 😅 

Imorrn kommer mina kusiner hit, Veronica och Becca! Och så Havanna också. 
Macke ska åka hoj under större delen av dagen.