Brevpost

Idag gick ett viktigt brev äntligen iväg på posten, det har legat här på köksbänken och samlat damm några veckor, men nu är det på väg till sin destination!


Vad det är får ni veta rätt snart 💌

Nu blev ni inte alls nyfikna va?! 

T I S D A G

Hedvigs första dag på förskolan idag sen förrförra veckan. Känns som om hon aldrig är där. Oj så skönt det var att bara vara jag och Gustav själva hemma i några timmar!


Vi tog en förmiddagsvila och sen tränade vi lite på att gå också. Han står själv upp nu i några sekunder, men så fort han märker att man inte håller i honom så sätter ha sig ner på rumpan, haha men det är ingen brådska egentligen.

Kusin var riktigt dålig inatt och fick springa på toaletten x flera. Imorse var inget undantag så idag fick hon komma till VC igen för utredning. Förhoppningsvis är det bara nån form av magsjuka. Jag har nog ringt till henne 5 ggr om dagen senaste dagarna, hon är nog lite trött på mig 🤣

Har börjat att se på serien "Bonusfamiljen" på SVT, så rolig! 

3 dagar kvar av föräldraledigheten för mig, på måndag börjar allvaret igen. Blir en hård start med 5 arbetspass i rad. Det enda som känns minus med att jobba är att behöva gå upp så tidigt om mornarna, att ställa klockan på 5:15, jag är ingen morgonpigg person! Men kommer väl in i det rätt snart?! 

På lördag är det tjejkväll med middag hemma hos Lisa ❤

Klart bättre idag!

Igår var jag tvärsäker på att jag skulle vara tvungen att ställa in utbildningen idag men imorse kände jag mig bra mycket bättre än igår! Svängde förbi jobbet innan utbildningen och fick lite starkare alvedon av Jessica och så hade jag nässprayen med mig 👍🏼


Kände mig lite matt mot slutet av kursen och lite sådär vimmelkantig när jag kom hem men har bara tagit det lugnt resten av kvällen i soffan.

Fortfarande orolig för kusin som har ont i magen och diarrér, gul avföring (för kännedom) har googlat rätt mycket så är snart expert i ämnet.. 

Tack och godnatt