Lilla Jocke!

Vill så gärna ta in honom en kort stund men temperaturskillnaden ute mot inne är för stor nu! Minusgrader ute. Han har ju vinterpäls och kan bli överhettad inomhus. Vi tog in honom en kort stund igårkväll också fick han skutta runt lite i soffan och ligga i våra knän. Öronen på honom är en bra indikator på om det börjar bli lite för varmt för honom. Dom är ju kalla och när dom börjar bli varma så är det dags att gå ut igen.


Men jag har suttit ute vid buren flertalet gånger under dagen och klappat på honom och Hedvig har även suttit där nån gång och sjungit för honom.

Hedvig har fått hosta igen stackarn. Hon hostade sig igenom hela natten till idag men mådde ändå så pass bra att hon fick vara på förskolan idag. Imorgon är det tveksamt.

Vi köpte en ny bok idag "Bröderna Grimms älskade sagor". Ikväll läste vi om Snövit och de sju dvärgarna. Hon somnade vid sista meningen i sagan.

Imorgon är det en dagtur på jobbet så nu är det läggdags!

Såg ni förresten "GW:s mord" på TV4? Så bra dokumentär! Mordet på Linda Chen sitter färskt i minnet! Jag följde utredningen i medier och såg alla intervjuer med fästmannen i Efterlyst. 

Nämen Godnatt då ❤

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress