S Ö N D A G

Ligger i sängen och ammar i nytvättade sängkläder. Fick ju mens i veckan och är nu inne på min 6:e blödningsdag, kan tydligen bli så att man blöder lite kraftigare i början efter att man satt in en hormonspiral. (Lite blodfläckar på sängkläderna imorse trots skydd på mig så det är inga sparsamma blödningar heller)

Efter frukost imorse gick vi ut och jag kånkade in trädgårdsgruppen in i carporten. Lisa kommer ju ikväll och vi ska dricka vin och mysa och jag tänkte att utomhus får vi vara mest ifred.

Jag har lagt dit en matta, ställt dit olivträdet, spikat upp lite spikar i taket så jag kan hänga solcellslamporna där sen (men då det regnar nu och vi inte fått nån glimt av solen idag så är det ju frågan om dom kommer laddas nåt) ställt dit en lykta, lite kuddar och filtar, satt min lampboll på laddning.

Sen tog jag barnen och åkte till Bauhaus och handlade en krok och en kätting till så att vi kan sätta upp hänggungan där också. Kanske att vi eldar lite i eldkorgen med, fast inte inne i carporten då.

Det blir nog mysigt. Man får tänka bort allt bråte som står där inne bara, skottkärra, cyklar, gräsklippare m.m.

Var förbi jobbet också och lämnade lunch till kusin och kollega. Åt samma när jag kom hem

Macke och Nicklas kom hem för ca en timme sedan. Dom sitter på övervåningen lite halvsega och tittar på formel-1

Macke erbjöds sig att ta Gustav men jag tycker det är bättre att han laddar batterierna lite tills ikväll så får han ha barnen då medan Lisa och jag har tjejmys. Kan tänka mig att Hedvig kommer vilja vara med oss där ute hellre och det får hon ju då såklart 💜

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress