Denna dag ett liv, samt blåskatarr
På väg till jobbet idag kände jag av urinträngningar. Jag har känt av dom till och från i nån vecka iaf, men idag var de starkare. Jag påbörjade mitt arbetspass. Gick och kissade säkert 10 ggr under första arbetstimmen. Ingen sveda eller så, bara såna förjävligt jobbiga trängningar!! Sådär så man känner sig oerhört kissnödig så fort man reser sig upp från toaletten! Varje gång kissade jag väl 5-10 droppar, han inte producera mer än så. Jo jag delar kanske med mig för mycket här men det har jag alltid gjort, inget att skämmas för, en sån här sak!

Tillslut stod jag inte ut längre så jag tog en spruta med bedövningsgel, såna som vi använder när vi sätter kateter på patienter. Och det ska ni veta, det är inte det lättaste att applicera in i urinröret på sig själv. Jag hade ingen handspegel där inne på toaletten heller så jag fick använda mobilkameran, på "selfie-läget". Var lite för hårdhänt, svårt att göra allt spegelvänt så jag började småblöda lite 🙈 Men iaf, det gjorde ingen som helst verkan. Det kändes värre och värre. Jag var "kissnödig" så konstant att jag fick rysningar och gåshud på armarna. Började svettas av panik-känslan.

Så efter drygt 2 timmar så gick jag hem, vilket kändes skitjobbigt det med för jag behövdes verkligen där just då! 

I bilen hem satte jag på stjärtvärmaren för underlivets skull och full AC för svettningarnas skull. Samtidigt så fick jag prata högt för mig själv hela vägen hem "ta det lugnt, ingen fara, snart är du hemma och då kan du flytta in på toaletten om du vill"

Fruktansvärt jobbigt!!!! Nu har jag druckit en liter tranbärsjuice, C-vitamin och haft värmedyna mot skrevet. Har tagit Alvedon och Ipren och faktiskt för första gången på många många timmar så kan jag ligga ner utan att få panik. Tidigare idag har jag känt mig tvungen att sitta ner med ett ben under mig och trycka hälen mot underlivet. 

Kändes bra under tiden som jag pratade i telefon med en vän också samtidigt som jag stekte kantareller till kvällsmacka.
(null)

Orolig att det kommer tillbaka! Har googlat och hittat en receptfri medicin som innehöll nån sorts örter eller rötter eller vad det var, som ska motverka blåskatarr. Imorrn är jag ledig och ska halsa tranbärsjuice non stop!

Läste också att blåskatarr är oftare återkommande för oss kvinnor med endometrios... Tar snart ut den där livmodern...

Nu måste jag och kissa!