Scones och te
.. fick det bli till kvällsmat idag, massa onyttigt vitt mjöl... Men tusan så gott det är!! Tjockt lager smör på som smälter och sen en skiva ost, det är så gott att det knu***r i munnen, haha ;)

Imorgon är det torsdag och kära underbara Lisa kommer hem från sin utlandssemester :) veckan har gått riktigt fort faktiskt. Tyvärr får det mig att tänka på att jag imorgon skulle ha nått mitt mål om jag nu hade skött mig och kört på Allevo ist för allt annat onyttigt jag tryckt i mig under ytterligare 7 dagar.. Jaja man lever bara en gång!

Imorgon har jag lovat att fortsätta städa i mammas hus (började idag) har lovat att städa och göra det mysigt hemma hos Lisa inför hennes hemgång, sen blir det ut och käka på Pappa Grappa -3 rätters så det blir väl 2500 kalorier eller nåt sånt, speciellt med de obligatoriska glasen vitt vin =)

Söndag lyfter vi mot varmare breddgrader, måste ta tag i att börja packa lite smått snart. Just det jag måste ju hämta passet också!! Shit det får jag verkligen INTE glömma!

Nähä, nu ska jag nog ta en liten liten bit scones till och nåt varmt att dricka till det.

Tjing tjing

Hyresvärden har jag fortfarande inte fått tag på :(