Jäkla skit!
Det är så galet frustrerande att ha denna inflammation i knät!! Jag känner att jag har massor med energi och motivation att träna och röra på mig men så sitter man låst :( 
För två veckor sedan började jag känna av lite i knät men tänkte att jag var väl bara lite stel, hade kanske stretchat för lite eller möjligen träningsvärk.. Så jag körde på ändå (mitt miffo!!!) När jag sedan skulle ut på löprunda i Söderköping med kusinen så smärtade det i knät varje gång jag satte ner foten i marken och det var väl där nånstans jag började förstå att det nog var mer än bara ovannämnda orsaker. Jag har faktiskt lite lite ont i högra knät också men det kommer lite i skymundan av vänstra knät som verkligen gör ont! Även hälsenorna har jag känningar i. Trodde att det här skulle gå över rätt fort och i helgen började jag för första gången känna att det var på väg åt rätt håll. Men igårkväll och under dagen idag har smärtan kommit tillbaka igen :( Smärta är kanske lite överdrivet (för mig är smärta när man knappt står ut och ligger och vrider sig av att det gör så ont- föda barn är smärta!) men det gör ont! 
Idag gick Lisa på bodypumpen och jag kände mig jätteavis!!! Satt och väntade på att hon skulle ringa och tala om hur det gick (hon har inte kört den nya releasen ännu) När pumpen var slut ringde hon och sjöng "OH HAPPY DAY!" och var helt lyrisk! Jäkla skit, jag vill ocksåååååå!!!!!!

Imorgon är det ridlektion och jag har "sparat" mig till det. Får väl skritta runt bara i värsta fall. 

Vill använda mina nya träningskor också. Just nu ligger dom på hatthyllan och kommer väl göra det ett tag till. Det är ca 6 veckor kvar till vårruset och jag börjar känna mig smått stressad faktiskt. Nya (och mer realistiska) målet är att klara vårruset på under 35 minuter, det kan gå?! 

Godnatt 💗