Torsdag
Lite fix och trix idag, inköp av dom sista sakerna innan resan till Mallorca imorgon. Kl.05:20 går taxin till Kungsängens flygplats och 7:15 lyfter vi :) 

Axel fick frillan fixad idag också, han fick lite svart färgspray också och han var mycket nöjd!

Innan:

Efter:




Nåt annat mindre roligt är att jag (eller det var faktiskt Markus) upptäckte en knöl i bröstet igår kväll. En hård, rund knöl i storlek av en större ärta. 
Blev skräckslagen! Varje gång jag kände på den så fick jag panik och bara slängde ut armarna rakt ut i luften med spretande fingrar och ville bara skrika högt och kräkas!!! 

Ringde VC vid 8:30 imorse och en röst talade om att jag skulle bli uppringd vid 13:10 på eftermiddagen. När VC sen ringer så får jag veta att jag ska vända mig till bröstkliniken på US i Linköping men att deras telefontid bara är öppen till 12 om dagarna... Och imorgon så åker vi ju innan dom öppnar och landar sedan bara en kvart innan telefontiden är slut... Ska be min syster eller kusin ringa åt mig och boka en tid! Usch! Ska försöka koppla bort det under semestern men det blir såklart lättare sagt än gjort! Åh jag mår såååå illa bara jag tänker på det! 

Ni kan väl hålla en tumme åt mig om ni kommer ihåg det.